Избери едно от числата и виж какво ти казва Мадам Ленорман за любовта



2. Детелина – каквото и да ви е притеснявало, край! Ако нямате любим, непременно скоро ще го срещнете, а ако сте имали проблеми в двойката, знайте, че ще се решат лесно. Късметът в любовта е с вас, възползвайте се!

5. Дърво – ако все още сте необвързана и не сте омъжена, предстои ви да създадете здрава връзка. Тя ще се основава не на моментно увлечение, а на дълбока любов, общи възгледи и споделени семейни ценности. Ползотворни и за двете страни отношения!

6. Облаци – нещо неприятно витае във въздуха. С любимият сте се отдалечили, заедно обърнете внимание на нещо, което го тревожи отдавна. Възможно е и самата вие да се съмнявате в избора си. Дава ви се време да разсъдите и да си дадете сметка за истинските ви чувства и желания.

7. Змия – в момента отношенията ви са по-скоро основани на с*кса. Това е водещ мотив за един от двама ви, а другият го следва. Внимавайте обаче – ако отношенията ви останат дълго на това ниво, един от двамата партньори ще се почувства наранен и ще си тръгне. Ако връзката ви е сериозна, Змията е индикация за възможно предателство или силна ревност.

15. Мечка – мъжът ви ще се грижи за вас и ще ви закриля. Пригответе се да бъдете носени на ръце и обожавани. Любовта му, без съмнение, е надеждна и искрена. Той би скочил и в огън за Вас.

17. Щъркел – гответе се за радостни събития в семейството. Брак, бебе или просто голямо семейно събиране, всичко ще е за добро. Картата показва, че мъжът ви е отдаден на вас и семейството ви и обичта му към Вас само ще е по-голяма.

20. Градина – за момента отношенията ви са в период на развитие. Дали това, което сте вложили в тези взаимоотношения ще ви направи щастливи е в ръцете на съдбата. За момента съюзът ви се основава повече на приятелски или партньорски отношения, отколкото на любов. Това обаче не означава, че любовта няма да разцъфти помежду ви скоро.

31. Слънце – страстна и гореща любов е на път да завладее сърцето ви. Отдайте й се! Партньорът, който е до вас или идва към вас, е щедър, мил и искрен. Не се съмнявайте – предстоят ви щастливи моменти заедно.

35. Котва – ще създадете мечтаният дом. Любовта ви е истинска и вярна. Не се съмнявайте в човека до вас, както и вие не давайте поводи за съмнение. Защото сте открили сродната си душа.

36. Кръст – предстоят изпитания за силата на любовта. В момента в отношенията ви царят хлад и дистанцираност. Но не се отчайвайте. Сега е моментът да видите дали наистина любимият ви държи на вас или просто ви губи времето. Ако е второто, не се колебайте да си тръгнете; съдбата няма да ви остави с празни ръце.


Четете още:

🔴 Няма българин, който да не трепне при тази прекрасна песен. Тя ни докосва истински (ВИДЕО)

🔴 Косьо Филипов: Невероятно, но факт! С този трик изчистих захарта от тялото си за три дни

🔴 Тази различна рецепта за пържени филийки е фурор в Интернет! Стават много бързо и всички си облизват пръстите!





Източник: vsyakajena





Коментари

горе