Кадри от кървавата катастрофа, след която издъхна синът на Ботьо Ботев



Блиц публикува за първи път снимки от ужасяващата катастрофа, след която издъхна синът на топкриминалиста Ботьо Ботев - Божидар. 

Жестокият сблъсък стана на 18 юни на пътя за Железница. Тогава "Хонда Сивик" се вряза с над 100 км/ч. в джип "Сузуки", в който на дясната седалка е бил Божидар.


След смразяващия инцидент единственият син на Ботьо Ботев е претърпял 3 операции. Въпреки героичните усилия на лекарите от Окръжна болница - Милев, Николаков, Станоевски, Асиов и Нешев, по тялото му тръгва тромб, който се оказва фатален. 

Божидар оставя трима сина и дъщеря, които ще продължат живота му.


"Хондата", която е управлявал причинителят на катастрофата Кристиян З. 

Божидар е бил изпратен от над 700 близки и приятели в последния му път. Той е участвал в операцията по задържането на бандата "Наглите" и има основна заслуга за разкриването на терористичния атентат на летището в Бургас. 

Семейството му е получило съболезнователни съобщения от службите на САЩ, Австралия, Белгия, Германия, Великобритания и други държави, които са го ценели като професионалист.

На причинителя на катастрофата Кристиян З. ще бъде повдигнато обвинение причиняване на смърт по непредпазливост. Ако вината му бъде доказана в съда, 28-годишният мъж ще прекара минимум 10 години в затвора.


Четете още:

🔴 Вашата карма, според деня, в който сте родени: родените на 1, 10, 19, 28 ги влекат новостите и бизнеса, вижте и останалите

🔴 Златната билка на България: Който я опита, все е доволен - премахва хемороиди, коремни мазнини и гинекологични инфекции

🔴 Мариана Векилска във война с майката на Калин Врачански: Леля Недка не искала да чуе за сина си





Източник: Petel





Коментари

горе