Известен руски екстрасенс ни съветва: Ако не се разделите от тези навици, винаги ще си останете бедни



Александър Шепс е победителят в руското предаване „Битката на медиуми“. В своя сайт той публикува много интересен текст, обясняващ защо някои хора никога няма да станат богати. И не, не говорим за причини като липса на късмет или ужасен шеф. Нищо подобно. Става въпрос за няколко прости навика, които, ако продължим да следваме, никога няма да излезем от рутината, която ни дърпа назад. Вижте за какво става въпрос.
Оплакване. Този навик е присъщ на ужасно много хора и е изключително вреден. Всеизвестно е, че с подобни отрицателни мисли и думи ние просто привличаме към нас същата тази отрицателна енергия. 

Ако постоянно мрънкаме за нещо, парите никога няма да дойдат при нас. А и да си го кажем направо – в оплакване можем да загубим ценно време, което иначе бихме оползотворили за инвестиция в себе си.






Всичко и веднага. Навикът да искаме да постигнем всичко точно на момента, без да губим нито една секунда, може да бъде изключително пагубен. Няма как да очакваме да забогатеем за ден-два, такива неща се случват само в приказките или едно на милион в реалния живот, а да не се лъжем – надали ние точно ще сме това „едно“. За да постигнем успехи, а заедно с тях и финанси, трябва да се трудим неуморно. Едва тогава парите ще дойдат при нас.
Неудовлетворяваща работа. Човек трябва да прави това, в което е добър. Затова не очаквайте да постигнете успехи в професия, която практикувате с неприязън.
Завист. Колкото повече мислите за нечии успехи, толкова повече реализирате своите неуспехи. Завистта няма да ви помогне да забогатеете, само ще навреди сериозно на нервната ви система.




Скъперничество. Недейте да цепите стотинката, това ще ви отнеме удоволствието от добре свършената работа. Също така не изпадайте и в другата крайност – да харчите с широки пръсти. Просто понякога си позволявайте скъпи удоволствия, защото сте си ги заслужили и защото ще ви накарат да се чувствате по-добре.
Губене на време. Едва ли ще ви изненадаме с разкритието, че стоенето по цял ден във Facebook няма как да се отрази положително върху банковата ви сметка.
Чакане. Чакате да дойде понеделник, да дойде 1 януари, да дойде… Недейте да се вглъбявате в идеалния, според вас, момент. Ако сте решили да започнете нещо, направете го, пък нищо, че е петък. 



Четете още:

🔴 Искате ли комшията да ви завижда за доматите? Трябва да знаете тези малки тайни

🔴 Помни баба си и дядо си винаги! Тази история е за теб

🔴 Това се казва красота! Вижте мястото, където се срещат две морета и никога не се сливат! (ВИДЕО)





Източник: vsyakajena





Коментари

горе