Руската Алена определя най-силната зодия от всяка от стихиите – огън, земя, вода и въздух



В последното си предаване, известната астроложка Василиса Володина твърди, че сред зодиите от всяка стихия има по една , чиито психическа издръжливост и сила на духа.
са толкова ярки, че с лекота могат да се справят с всички трудности в живота. Най-удивителното е, знаци, които традиционно са известни със самочувствието и целеустреммеността си, не са включени в този списък. Нека разгледаме представителите на тези зодии, които се смятат за най-силните и защо са определени за такива.К 

От огнените знаци, за изненада на всички ни не е зодия Овен, а зодия Стрелец!

Хората, родени под този знак, могат да контролират емоциите си във всяка ситуация, да направят всичко възможно в дадена ситуация и никога да не се откажат, докато резултат е поне задоволителен. Освен това те не се поддават на провокации, въпреки че имат своя собствена гледна точка. Те се отличават с широка перспектива и способност да мислят позитивно. Единственото, което може да ги подхлъзне, е че твърде често играят ролята на глупавия шут, с което се обезценяват пред околните.

Второто място в този елемент се присъжда на Лъвовете. Въпреки факта, че на пръв поглед тези хора изглеждат невероятно силни, с несломима воля и лидери, те често се повлияват от мнението на други хора и външни фактори. Лъвовете просто се нуждаят от похвала и признание, в противен случай те ще спрат да вярват в себе си.

Драги Овни, за вас е третото място, знам че ще оспорите това, но… си има причина според Василиса. А тя е, че макар хората, родени под този знак, да се отличават със своята активност и решителност, в същото време не контролират емоциите си и не полагат дори малки усилия да контролират изблиците си. Овен често действат грубо, което в повечето случаи ги води до застой.

Сред земните знаци за най-духовно силен е определен Козирогът. Представители на този знак са невероятно решителни и упорити, почти невъзможно е да бъдат отклонени от набелязаното. Такива хора ще следват целта си, без да спират нищо, дори и с малки стъпки. Но тук е тяхната слабост – виждайки само целта, забравя че съществуват и други възможности. Ала вродената им мъдрост и чувство за чест ги правят духовно извисени хора.

Малко по-назад от Козирога е Девата. Хората, родени под този знак, може да се окажат истински силни личности, заради тяхната логика, но и способност да разбират нуждите и мислите на другите. Безкрайно всеотдайни към любимите си хора. Ала често губят от силата си , тъй като не могат да приемат света около тях с всичките му недостатъци и да спрат да се борят с това.

Най-далече от духовната устойчивост са Телците, тъй като често им липсва гъвкавост и са прекалено съсредоточени в материалното. Телецът просто не толерира промени и мечтае да изживее целия си живот в обичайните условия и темпове, заобиколен от обичните си хора. Ако нещо пречи на намеренията им, представителите на този знак стават изключително уязвими и нервни, макар иначе да се славят като спокойни и практични хора.

Най-силният представител на водния елемент са Рибите. Освен това те са един от най-силните знаци сред всички съзвездия изобщо. Макар на околните да им се струва, че тези хора много често губят контакт със света около тях, точно в това е силата им. Те са невероятно издръжливи, търпеливи и емпатични, което им позволява да постигнат своите цели. Самосъжалението е това, което основно ги дърпа в дълбините.

Скорпионът, макар агресивен, комбинативен и амбициозен, се счита за по-малко силен. Основната му слабост се крие в навика да задържа в себе си всички емоции, които в крайна сметка започват да го ядат и отслабват. Освен това е страшно самокритичен, което стеснява собственият му хоризонт.

Последният по сила от водните знаци е Ракът. Макар да дават вид на дълбоко стабилни хора, Раците всъщност прикриват своята уязвимост. Те имат необходимост от непрекъсната подкрепа и уверения в собствените сили. Без приятелско рамо и здраво семейство зад гърба си, които да са до него, Ракът могат да се пуснат по подводните течения на живота и да изпаднат в продължителна депресия.

От най-рационалните знаци – въздушните, без съмнение, най-силен е Водолеят. Въпреки, че тези хора са различни и замечтани и дават вид на перманентна замаяност, понасят всички трудности в живота с високо вдигнати глави. Представителите на знака Водолей бързо се приспособяват към всички промени в живота си, което укрепва тяхната духовна сила. Освен това са широко скроени, което ги прави възприемчиви за всякакви духовни учения.

Второто място в този елемент се присъжда на Везни. Те също са символ на вътрешна сила, справедливост и чувство за мярка. Но губят енергията си в колебания и често не са в състояние да понесат последствията от грешните си избори. Половинчатите работи са техен патент, с което създават впечатление на лекомислени и слаби характери.

Най-слабият представител на въздушния елемент са Близнаци. Комуникативни и отворени към света, те не умеят да остават насаме със себе си и да се съсредоточат върху духовните аспекти на човешката природа. Постоянната потребност от подкрепата и участието на другите, ги правят последователи, а не лидери, въпреки интелигентността и безспорните им таланти. 


Четете още:

🔴 Известен руски екстрасенс ни съветва: Ако не се разделите от тези навици, винаги ще си останете бедни

🔴 Искате ли комшията да ви завижда за доматите? Трябва да знаете тези малки тайни

🔴 Помни баба си и дядо си винаги! Тази история е за теб





Източник: vsyakajena





Коментари

горе