Алкохолният бос Неделчев гледа на видео последните минути от живота на жертвата си СНИМКИ




Видео с последните минути от живота на колоездача, убит от алкохолния бос Тодор Неделчев край Морадо, бе показано в съда по време на днешното заседание, предаде репортер на TrafficNews.bg. Делото в Окръжния съд срещу бизнесмена е на финалната права, след като инцидентът стана преди една година на 13 юли.

От кадрите, показани в залата, се вижда как възрастният мъж си купува мляко и го натоварва на багажника на колелото, минути след това става и фаталният сблъсък, който също се вижда.

Припомняме, че на кръстовището на ул. „Авксентий Велешки“ и ул. „Велико Търново“, при управление на автомобил „Нисан Навара“, Неделчев е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смъртта на 85-годишен мъж, който е карал велосипед.

Неделчев е един от собствениците на винзавод „Джиро Трейд". Преди фаталния инцидент водачът има зад гърба си над 30 наказания за нарушения на пътя - фишове и наказателни постановления. Голяма част от тях са за превишена скорост.

Прокуратурата поиска затвор от 2 до 6 години, като следват пледоариите.

В същото време срещу алкохолния бос върви още едно обвинение, за производство на фалшиви пари. 34 000 фалшиви монети с номинал 2 паунда бяха открити при обиска в дома на алкохолния бос, която бе проведена от ГДБОП на 13 юни, в Първенец. Неделчев е бил водач на престъпната група, която се занимава с производството и пласирането на ментетата, съобщиха на извънреден брифинг от Специализираната прокуратура Иван Гешев. Тогава Неделчев бе задържан, като при първото обвинение той бе пуснат под гаранция.


Четете още:

🔴 БАБХ нареди да се умъртвят животните, засегнати от чума, в Болярово

🔴 Какви здравни вноски дължат работещите в чужбина българи?

🔴 Огнена вендета в кв. “Грамада”! Горя мерцедеса на Антон Мозурски





Източник: trafficnews





Коментари

горе