Наша лечителка успява да пребори болестите с вода, пълна с енергия



Надя Андреева е лечителка, която е отдала живота си за каузата да помага на хора в нужда. Тя успява да им помогне по много прост, но ефективен начин – с вода, в която влива положителна енергия.
Надя е родом от град Камено и там приема болните хора, на които помага. 24 години ги е лекувала единствено по телефона, но вече ги посреща и в дома си. Споделя, че преди е давала насоки по телефон, но вече иска лично да се среща с всеки човек в нужда. Първо трябва да й се обади, за да си поговорят и тя да разбере дали той вярва във възможностите й. В случай че й се доверява, трябва да отиде при нея с 5 литра вода, която тя ще му зареди с енергия за следващите 3 месеца. От нея той трябва да пие по 25 мл сутрин и 25 мл вечер.

Надя Андреева допълва още, че е абсолютно задължително водата да се дава директно на болния човек, а не на някой друг, който е дошъл да я вземе вместо него. Ако състоянието на пациента не позволява сам да я посети, то водата може да се даде на негов кръвен близък роднина.
Лечителката лекува безплатно своите пациенти. Ако през първите три месеца няма резултат, следва нов курс на лечение. Но тя допълва, че обикновено исканият резултат идва още в началото.
Надя лекува най-различни заболявания, сред които проблеми с хранителната и отделителната система, вирусни и бактериални инфекции, заболявания на нервната, дихателната, сърдечно-съдовата и половата система, очни проблеми и много други.
Надя Андреева започва да помага на хора в нужда още през далечната 1991 година, когато преживява лична и много тежка драма. Тогава осъзнава, че призванието й е да помага на болните и започва да го прави. И така до днес. 


Четете още:

🔴 Великият Георги Аспарухов - Гунди

🔴 Това е моята България! Младо момиче се качи в софийско такси, а после направи нещо, което никой не очакваше

🔴 Нова тв показва: Ето какво се случва с баба Дора, след като й избиха цялото стадо (Видео)





Източник: vsyakajena





Коментари

горе