12 дни капки от тази древна тибетска рецепта веднъж на 5 години и край с болестите (схема)



Представяме Ви тибетска рецепта, която е на 50 века! Сместа лекува редица заболявания, но основно правило е да бъдете изключително внимателни с нея. Причината – тя се ползва в определен порядък 12 дни, а следващият прием е чак след 5 години!

чесън, алкохол, лечебна смес, тибетска рецептаВодещата съставка в тази микстура, която сякаш създава шлем на имунната ни система, е чесънът. Хубавото е, че при консумацията му няма да усетите неприятната му миризма, но пък ще усетите прилив на енергия и тотално възраждане на Вашия организъм. Чесънът има високо антибактериално действие, тъй като съдържа алицин. Скилидките борят гъбички, вируси и паразити в тялото.

Течността, която ще трябва да приготвите се ползва за лечение на белодробни заболявания, атеросклероза, проблеми със синусите, импотентност, ревматизъм, хемороиди, артрит, гастрит, регулира слухови и зрителни заболявания, забързва метаболизма и помага при борбата с килограмите.

Какво Ви е необходимо за да забъркате тази мощна тибетска рецепта?

200-250 мл 95-процентов спирт и 350 гр чесън!

Как се приготвя мощното природно лекарство?

тибетска рецепта, спирт, чесън

В стъклен съд с капак поставяте обелените и нарязани на едро чеснови скилидки, след което ги залейте със спирта. Затворете съда и го оставете на сухо и хладно 10 дни. След това прецедете в друга стъклена бутилка течността и я оставете (без чесъна) пак в стъклен съд за два дни на студено в хладилник.

Най-важна е консистенцията, която ще приемате в следващия 12-дневен период.

Задължително с капкомер поставяйте определения в схемата по-долу брой капки в чаша вода преди трите основни хранения за деня.

Започвате с една капка във вода преди закуска, две капки преди обяда и три капки преди вечерята. Вижте в таблицата точното прилагане на разтвора.

денброй капки
закускаобядвечеря
1123
2456
3789
4101112
5131415
6151413
7121110
8987
9654
10321
11152525
12252525

 

Преди да започнете да използвате тибетския природен лек, консултирайте се с лекуващия Ви лекар.


Четете още:

🔴 Гаданията на старите българи за човек според деня, в който е роден

🔴 Подобрете вида на кожата си с помощта на сода бикарбонат

🔴 Реването на свекърва ми е убийствено, но тя не иска да ми даде рецептата, но аз се промъкнах в кухнята и я откраднах





Източник: delo.bg





Коментари

горе