Наши кучи синове



Вече ми е ясно, защо този народ е толкова зле.

Ние избираме кучи син, неумеещ нищо, неразбиращ, излагащ се, но нашия кучи син.

Гледам „Фермата“, наречена тази година „Съединение“, но Иван и Андрей са излъгали българите, дошли от чужбина, да играят в тяхното предаване, че са с равни шансове с останалите.

Разбирам, че това е игра, но да се говори на сънародниците ни: „Вие сте по-малко, Вие сте избягали и ще си търпите негативите от това сега тук“ е ужасяващо, а отгоре на това е подкрепено от великите продуценти.

Неуважаеми сънародници, които смятате, че нашите българи в чужбина са по-малко българи или пък с нещо са Ви виновни, че тук ни крадат, мачкат и държат бедни, вземете да се гръмнете.

На тези, които сега ще ми се подиграят, че не съм знаела това, ще кажа, че не съм и допускала, че омразата към собствените ни сънародници би могла да бъде толкова голяма. Не мога да го приема за нормално и не е!

В Конституцията на САЩ е записано, че всеки има право на щастие. Не е случайно записано!

Всеки човек решава как и къде да живее, но това не го прави по-малко гражданин на родината му, нито предател, нито избягал.

Наречете тогава избягалите от селата и малките градове в по-големите градове предатели. Та те по Вашата логика са убили българското село.

Няма такъв народ, няма такова разделение!

Докато е така и докато се обвиняваме взаимно, България винаги ще бъде най-бедната и съсипана страна, и ще продължават да ни управляват не можещи, незнаещи, неразбиращи, но наши кучи синове!

 

Стела Николова


Четете още:

🔴 Доктор Янакиев - лекарят, чиито пациенти прохождат

🔴 Борисов: Нямах за цел да се снимам с Тръмп. Аз имам снимки от камината на Белия дом

🔴 Роден е Ран Босилек





Източник: Euro Chicago





Коментари

горе