Много снимки от рождения на малкия Борил и кръщенето му. Сладкото момченце надмина майка си и баща си по красота



Малкото сладурче на Диляна Попова и Асен Блатечки навърши 4 години с пищен купон по случай рождения му ден. Майка му и баща му решиха да съчетаят и кръстенето му с празника

Гордите родителите събраха близки и приятели на парти на открито, докато времето бе все още топло.

Малкият Борил вече официално е и християнче. На един от кадрите, споделени от майка му в Инстаграм, Борил държи голяма свещ, на която е изписано "Свето кръщение".

4-годишният герой сияе от щастие в компанията на родителите си и близки приятели. Партито е продължило до тъмно, а тортата е украсена с фойерверки и е с тема динозаври, която очевидно е любима на Борил.

Диляна Попова и Асен Блатечки имаха краткотрайна, но бурна връзка. Плод на любовта им е синът им. След раздялата им Асен се завърна при приятелката си Катерина Горанова, с която има дъщеря. Тийнейджърката също се казва Катерина. Преди време актьорът разкри възгледите си за семейството:

"Вярвам, че семейството се сформира, когато двама души искат да се съберат и да имат деца. Не смятам, че има единствена и вечна любов, защото в живота си човек има различни етапи."

Преди 2 години пък Диляна разказа, че Асен е страхотен баща и има много хубава връзка със сина си.


Четете още:

🔴 Новият здравен модел: НЗОК ще финансира лечение до 700 лв., пациентите ще доплащат

🔴 Заради Ванко 1 "Нова телевизия" ще промени критериите за участници във "ВИП Брадър"

🔴 Eксклузивно в БЛИЦ! Наталия Гуркова с първи думи след разстрела на мъжа ѝ (СНИМКИ)





Източник: За Жената





Коментари

горе