Кисти на яйчниците: причини, симптоми и рецепти за бързо елиминиране!



Това е най-ефективното средство за премахване на кисти, както и премахване на необходимостта от други видове лечение!

Много кисти в яйчниците са "функционални кисти", причинени от прекомерното производство на естроген. Те се произвеждат, когато фоликулите от яйчниците, които произвеждат хормони и след това отделят едно яйце, не се пукат, а продължават да растат по размер.

В други случаи, фоликулът започва да освобождава яйцето, но вътре в него се натрупва течност, която може да достигне 4 сантиметра, както и да натрупа кръв и да причини кръвоизливи и силна болка в корема.

Погрижете се за себе си и бъдете здрави!

Те са доброкачествени и се появяват по време на фертилната възраст.

Те не се нуждаят от медицинско лечение, защото изчезват сами след няколко седмици.

 

Симптоми на кисти на яйчниците :

Това заболяване не причинява твърде много симптоми. Но жените, които имат този вид тумор на яйчниците, могат да имат тези симптоми:

Болка в тазовата област.

Подуване на корема.

дискомфорт и болка по време на изхождане

Симптомите могат да бъдат облекчени и елиминирани с помощта на естествени средства, които са ефективни и много икономични.

Ние Ви предлагаме най-ефективните средства!

Има растения и продукти със свойства, които са в състояние ефективно да се справят с това заболяване, някои от тях са:

Канела:  преди менструация пийте по 2 чаши чай с канела. В резултат на това, това ще доведе до разтваряне на кистата. И също така намаляват коликите и облекчават подуването на корема.

Цейлонската канела е известна със своите антикоагулантни свойства и има противовъзпалителни свойства. Така че това е много полезна в този случай.

Глухарче: инфузиите от глухарче  спомагат за премахване на кисти на яйчниците, тъй като са в състояние да балансират хормоните. Пийте по 3 чаши на ден за борба с това заболяване.

Поставете две чаени лъжици корен от глухарче в термос и налейте върху него 1 литър кипяща вода. Настоявайте 1-2 часа и пийте топло.

Женско биле:  неговите свойства допринасят за разтварянето на кисти в яйчниците. Но инфузията не се препоръчва, когато жената има високо кръвно налягане.

Копър: за  да се избегне образуването на този вид доброкачествен тумор, трябва да използвате копър. Това растение има спазмолитични свойства и е идеално за лечение на възпаление. Препоръчва се също за лечение на кисти на яйчниците.

Други алтернативи и естествени лечения на кисти на яйчниците:

Използването на топли компреси: когато болката и подуването станат непоносими. Влажните топли кърпи трябва да се поставят върху таза.

Ароматерапия: Употребата на лавандулово масло и иланг-иланг може да облекчи болката, причинена от кистата.

Етерично масло от бадеми и здравец. Използвайте меко кръгово движение, за да разтриете малко количество от сместа от тези масла. В резултат на това тя бързо ще успокои болката, както и ще премахне дискомфорта.

Диетични промени: Важно е да добавите витамин Е,ленено масло, магнезий и витамини от група Б към вашата диета.


Четете още:

🔴 МАГНЕЗИЙ - 9 предупредителни симптома за дефицит, които не трябва да пренебрегвате!

🔴 Китайски бизнесмен налива 9 млн. лева в лозя край Дунав

🔴 Албанската телевизия проговори на български (ВИДЕО)





Източник: За Жената





Коментари

горе