ТЕСТ: Искате ли да знаете истинската си мисия в този живот?



Ние всички дойдохме в този свят с определена житейска мисия. Искате да знаете каква е вашата? Изберете перо и разберете!

1. Създайте

Ако изберете първото перо, това е така, защото вашата мисия е свързана с творчеството. Вие сте човек с оригинално мислене, който е способен да осъзнае това, за което сънува.

Светът трябва да стане по-добър и вие сте предопределени да го създадете!

2. Внимавайте

Ако изберете второто перо, това е, защото сте много чувствителен и състрадателен човек, който винаги се грижи за другите. Вашата мисия в този свят е да подкрепите и да осигурите безопасността на хората около вас.

Понякога може да е трудно и не трябва да забравяте да се грижите и за себе си. Но вашата мисия е винаги да бъдете човек към когото се обръщат другите, защото имате щедра душа и дар, за да предпазите другите от негативния свят и от самите себе си!

3. Излекувайте

Ако изберете третото перо, вашата мисия в този живот е да лекувате. Вие сте човек с голям вътрешен свят и имате възможност да научите това, от което се нуждаят другите, какво им вреди и какво им липсва!

Затова вашият дар - да помогнете на другите да се излекуват. Вие, просто казано сте човекът, който ръководи и съпътства стъпките на хората във вашата среда.

4. Вдъхновете

Ако изберете това перо, това е, защото сте човек с много идеи, имате безкрайни резерви от енергия и винаги искате да направите нещо ново. Вашата мисия е да разпространявате тази енергия към другите.

Трябва да сеете желание, вяра, ентусиазъм и всичко, което все още имате в сърцата на хората около вас. Можете дори да се освободите, за да дишате енергия в другите. Не се притеснявайте, правите правилното нещо.


Четете още:

🔴 Чуйте действителен запис от разговор с телефонен измамник

🔴 Арестуваната шефка на ТЕЛК в Ловеч имала 95% инвалидност

🔴 Веселин Орешков споделя своите рецепти за здраве и дълголетие (видео)





Източник: За Жената





Коментари

горе