"Златно момиче" разкри за вълнуващо преживяване (СНИМКИ) 



Едно от "златните ни момичета" Ренета Камберова имаше вълнуващо преживяване. Грацията от ансамбъла по художествена гимнастика на България, който спечели бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016, сподели пред приятелите си в социалната мрежа колко изненадана е останала от посещението си в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в Пещера.

Oт публикацията ясно личи, че не само Рени Камберова се вълнува от срещата, а и малчуганите, които са любезни нейни домакини. 

"Днес посетих Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи (ЦНСТДМ) в гр. Пещера. Честно казано не знаех какво да очаквам, за съжаление съм гледала толкова ужасни неща по телевизията, че бях подготвена за всичко. Но още с влизането усетих топлината на това място. Посрещнаха ме директорката и останалите жени, които се грижат за децата, а самите те бяха седнали на голяма маса. Носих със себе си лента и бухалки, и след като им се представих демонстрирах умения с уредите. Разбира се това съвсем разчупи обстановката и след минути вече гледахме съчетания по гимнастика, правихме мост, шпагати, колелета, разказвах им къде съм била по света, говорихме и говорихме за какво ли не... Днес прекарах следобяда с едно голямо семейство. Те се обичат, подкрепят и си помагат. Научих за всеки по нещо малко, но бързо разбрах, че си заслужава да ги опозная", разказа Камберова, която вече повече от година управлява успешно спорта в Община Пазарджик.


Четете още:

🔴 Потресаващи цифри: Над 400 000 българи живеят в Германия

🔴 Елена Йончева отговори на Банов: Той е културен човек, но е попаднал в мафиотската организация на ГЕРБ. Показа домуенти

🔴 На Зимен Симеоновден ден не се хваща остър предмет





Източник: Блиц





Коментари

горе