Лечителят от Горна Оряховица Георги Петков помага с енергия, молитви и вяра



НАРОДЕН ЛЕЧИТЕЛ, ЯСНОВИДЕЦ С ДАРБА ДА ВРЪЩА ВРЕМЕТО НАЗАД И ДА ВИЖДА НАПРЕД В БЪДЕЩЕТО, СПОСОБЕН ДА ОТВАРЯ ЕНЕРГИЙНИ ПОРТАЛИ на свещени места в страната, дълбоко вярващ християнин – така е известен в цяла България, а и отвъд нея Георги Петков от Горна Оряховица.

Той се е посветил на хората от четвърт век. Помогнал е на стотици сънародници, често го търсят от Италия, Гърция и Америка. Документира всеки случай, като със себе си винаги носи компютър и много свои снимки от различни свети места, които са пълни със светлина, която Жоро нарича божествена енергия.

„Аз съм обикновен човек, маша на Господ. Той лекува чрез мен, но когато няма вяра, нищо не става. Помагам само на тези, които идват с вяра, а Господ казва, че по принцип няма нелечими болести”, споделя Георги Петков и допълва друга божия заръка – да не слага цена на дарбата си…

Преди да отключи способностите си, Жоро бил обикновен човек с обикновено ежедневие. Работил като шофьор и в системата на туризма. Спомня си, че когато бил около 5 – 6-годишен, претърпял лек инцидент във Велинград, което може би също допринесло за способностите му. Бил на една стръмна поляна, когато се спънал, затъркалял се надолу и си ударил главата… Истинските знаци обаче му се дали през 1992 г., когато с едно приятелско семейство отишъл за първи път на Кръстова гора. Впрочем Жоро всяка година по няколко пъти прави пътувания до най-различни енергийни места в страната, като събира група от 40 – 50 свои последователи от цяла България…





Та когато се качил за първи път на Кръстова гора, бил облечен с италиански бежов костюм и копринена риза. Бъдещият народен лечител отишъл да се помоли в параклиса на свети Иван Рилски, Серафим Саровски и света Петка. Детето на приятелското семейство обаче извикало: “Бате Жоро, бате Жоро, излива ти се елей на гърба”. А първото нещо, което горнооряховчанинът си помислил, било… че свещеното масло ще изцапа костюма му. Обаче елеят капнал във формата на гръцката буква Омега…

“Това беше послание. Омега е краят, а Господ е и алфата и омегата. После някак небето се отвори и видях знака за римската седмица VII. Видях как той държи тази седмица и после цели 20 години мислих каква е тази седмица. Точно на 11 юли 2010 г., което е през седмия месец, Господ пусна четири огнени кълба – първия лъч на това място, на което отворих енергиен портал”, разказва Георги Петков и показва снимка с четири огромни кръгли светлини във виолетово. Постепенно той започнал да усеща и други божии знаци. Дали му се 12 старинни арамейски езика, които мъжът нито бил учил, нито бил говорил някога на тях. Сега обаче, когато лекува, той пее на тези езици лечебни мантри и така помага на хората. За да се очисти човек, трябва да посети народния лечител три пъти. Всяко посещение трае около 20 минути, през което време Жоро лекува с енергията на ръцете си, която е много силна. Прави молитви и пее мантрите и тогава, по думите му, слиза Светият дух, който помага. Силното биополе на Георги Петков помага за изчистване на хората, някои от които дори… повръщат.





“Не мога да помогна само на кармично обременени хора. Такива, на които предците им са убивали хора, но все пак за някои се намира изход”, признава Жоро и разказва за подобен случай. При него отишла жена на име Красимира от София. Той обаче й казал направо: “Не мога да ти помогна, защото имаш кармична обремененост. Дядо ти Атанас по време на Балканската война е изклал много хора”. Жената знаела това, но била много настоятелна. А лечителят от Горна Оряховица завел нея и близките й в църквата в село Златолист близо до Мелник. Там Красимира след нощни молитви почувствала подобрение…

След това мъжът разказва за друг случай, който касае негова много близка роднина. Младата жена страдала от 3,8-сантиметрова киста на десния яйчник. Георги получил видение, че трябва да направи лечебните сеанси с нея пред Чудотворната икона в Арбанаси. След процедурата още на другия ден жената отишла на лекар в Плевен в болницата “Света Марина” при д-р Горчев, който я прегледал на ехограф и дори и се скарал какви грешни епикризи му донесла. Георги е помогнал и на десетки млади хора да сбъднат мечтата си и да бъдат родители. Лекува и женско, и мъжко безплодие, справял се е с туморни образувания и глухота, но е категоричен, че за всичко трябва огромна вяра.

Впрочем на срещата ни с Жоро присъства и 71-годишният художник реставратор от Плевен Иван Йотов, с когото го свърза голямо приятелство вече близо 15 години. Иван е един от последователите на горнооряховския лечител и сам пожела да разкаже историята си. Навремето получил два инфаркта един след друг. Пиел по цяла шепа лекарства, имал язва, проблеми със сърцето. Лежал в интензивно отделение, пенсионирал се с 85% инвалидност и за всичко това има рентгенови снимки и епикризи. Някъде по това време творецът се запознал с Георги, който го посъветвал да хвърли лекарствата, но преди това да отиде с него на Кръстова гора, за да се помоли за здраве. Не след дълго на Иван Йотов му предстоял преглед на скенер в Плевен. Там мъжът буквално смаял трима лекари, които му казали изумени, че съдовете му са идеално чисти като магистрали и сърцето му всъщност нямало поражения. Освен на него народният лечител неведнъж е помагал и на съпругата му, която страда от високо кръвно.

“Жоро има дарбата да лекува от разстояние само с мислите и молитвите си и така е правил добро и на жена ми. А се е случвало да записвам и пророчествата му за катаклизми – земетресения и самолетни катастрофи, които се случват обикновено три месеца след като бъдат предсказани”, сподели още Иван Йотов. Двамата са чести ктитори на църкви и манастири, защото Иван рисува икони, а Жоро им придава енергия, след което ги подаряват. Освен това горнооряховският лечител дарява 1500 лв. лични средства за параклис “Свети Архангел Михаил”, който се строи в момента на около десет километра от Благоевград.

За ясновидските си способности Георги Петков само казва, че всичко е мисъл и енергия в пространството, които той използва отново за да помага. Твърди, че в България много скоро ще настъпят добри времена – още след две-три години по нашите земи ще излезят злато и петрол, много емигранти ще се върнат заради катаклизмите по света, а не е далеч времето, когато жена ще ни управлява.

“Нашата страна е богоизбрана, седим под трона на Исус Христос, но сме наказани, защото навремето по тези земи се е проливала много кръв. Затова сме имали 200 години византийско и 500 години турско робство. Но наближава моментът, когато ще тръгнем нагоре”, твърди народният лечител. И допълва, че за България е много важна богинята Басет, която е наша закрилница. Тя е била тракийска принцеса, женена за египтянин. Била е извисена като баба Ванга, с много способности. Погребана е в местността Градището, на 6 км от Малко Търново, а в саркофага й се пази кивот.





“Колкото пъти отида на гроба й, все нося червени рози, петохлебие, което е обреден хляб от пет питки, вино, жито и плодове”, разказва още Георги и показва снимки от сакралното място.

Сакрално е и мястото, където народният лечител приема тези, които го търсят за помощ. Намира се в подножието на хълма Царевец във Велико Търново при Стоян Зографа. Преди години в този малък параклис бликнала лековита вода, която също помага за изцелението на болните, твърди мъжът, който дава на всичките хора, които лекува, послание на пророчицата Слава Севрюкова, за което също вярва, че има целебна мощ…

Елена ЧАМУРКОВА

 


Четете още:

🔴 Ето го баровския дом на Коко Каменаров и Радина (СНИМКИ)

🔴 Сияна и Евстати опитаха да развенчаят мистерията около Дяволското гърло, но откриха телата им извън пещерата

🔴 На първа инстанция: Български баща се пребори за децата си в Норвегия





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе