Направете го сега и ще станете богати!



Чухте ли? Писателят Емил Йотовски тръгнал да го прави сега, а именно да участва в кампанията на сдружение „ДНК” - „Направи го за България”, ама нещо не му се получило, та решил вместо да дарява с внуче майка си, да й купи тиган и да приключи с въпроса.

Затова ще се опитам да ви покажа, че кампанията има и друга цел.

Тя не е само подтикване към справяне с демографската криза. Грешите!

Освен, че така проблемът с демографията  ще се реши, раждането на много деца дава възможност за развитието на нова стратегия за забогатяване на българските семейства.

А вие пискате, че пари нямате. Я стига! Просто сте лоши икономисти, затова не схващате, а то е много просто.

Схемата е следната и е много тарикатска. Ако я схванете, ще имате пари. Ще забогатеете. Обещавам!

Ето ви рецептата:

Първа стъпка към парите: Правите си дете!

Втора стъпка (неминуемо обвързана с първата): Получава ви се!

Трета стъпка: Съобщавате на целия свят чрез Instagram, Facebook, YouTube и всички възможни социални мрежи. Без тази стъпка финансовата ви стратегия отива на кино. Бъдете виртуално активни!

Четвърта стъпка: Ако нямате канал в YouTube, крайно време е да си направите. Започнете да качвате влогове и да поствате нонстоп снимки на бременното си коремче, за да станете известни. Освен това, така ще привлечете внимание и ще се превърнете в инфлуенсъри. А това е главното.

Снимка на първото зъбче на Габриел Петканов, син на модела и инфлуенсър Александра Петканова, качено в Instagram.

Пета стъпка: Задължително качвате всички биберони на бебето и отдолу тагвате марката (това ще доведе до покачване на вашите последователи, а в последствие и до спонсорство от съответния бранд).

Шеста стъпка: Задължително всеки месец качвате клип, в който информирате последователите си за протичането на бременността ви.

Седма стъпка: Малко преди раждането задължително създавате Instagram профил на бъдещия си наследник. Така ще може по-лесно да качвате снимките му, след като дойде на бял свят. Създавате още един инфлуенсър в семейството, което води до още пари. А това целим!

Осма стъпка: Заснемате раждането. Трябва да има поне пет камери в родилната зала и два софт бокса, тъй като осветлението на такива места не е много добро.

Всеки ден от бременността ви трябва да се отрази в социалните мрежи 

Девета стъпка: Качвате първа снимка на бъдещия инфлуенсър веднага след като излезе от корема на майка си (по възможност още в околоплодни води). Качвате снимката в Instagram-а си, в неговия Instagram и изобщо, където намерите. Непременно снимките трябва да са умилителни и изпълнени с щастие. Това инфо трябва да стигне до всички, все пак наследник имате. На по-късен етап качвате влога от раждането в YouTube.

Десета стъпка: Развивате всички семейни социални мрежи, като показвате всяка стъпка на вашето бебе. Това включва снимки на ръчички, крачета и дори пишлета (нали пари правим, а срамна работа няма).

След като сте се справили с тези стъпки, мога да ви поздравя!

Честито, вие развихте успешно своята икономическа стратегия за просперитет в нашата бедна държава! Вече сте богато инфлуенсърско семейство. Направихте го!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Следването на тези стъпки неминуемо води до повишена употреба на червен конец. Този на ръката на детето ви ще се къса много от лоши инстаграмски погледи, а трябва да пазите рожбата си от уроки. Така че преди да се втурнете в изпълнението на този списък, ви съветвам  да си купите едно кълбо прежда. Червена!

* Влог от раждането на втората дъщеря на инфлуенсърката Антоанет Пепе в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LbqPSuFO4Rc

АВТОР: Яна Димова 


Четете още:

🔴 Трите чудотворни икони на Богородица

🔴 Цени по джоба в малките курорти

🔴 Чудотворните камъчета от Кръстова гора





Източник: Lentata





Коментари

горе