Горнооряховска хубавица спечели специална награда от международен конкурс за красота в Турция





20-годишната Андроники Първанова от Горна Оряховица бе сред отличените в Международния конкурс за красота Princess of the Universe, който се проведе през уикенда в Кушадасъ, Турция. Нашето момиче бе единствената българка в надпреварата, а нейни конкурентки били представителки на 20 държави. Всички те преминали сериозен кастинг за участие в събитието, което всяка година събира модния елит на южната ни съседка.

„Имаше много красиви момичета от Русия, Корея, Тайван, Израел, Армения, Полша, Молдова, Крим и други. Представяхме се в четири тура – облечени в коктейлна рокля, по бански, с вечерен тоалет и с национален костюм. Разбира се, дефилирах с българска народна носия и сънародниците ни в публиката реагираха веднага. Аплодираха ме силно и усетих тяхната голяма подкрепа“, сподели 20-годишната горнооряховка.






Най-силно ги трогнал клипът за България, който Андроники била подготвила като част от представянето й. Във видеото девойката споделила на английски език повече за многовековната история и култура на родината си.

Сред оценяващите били известни модни личности от Турция и Мис Израел Натали Васерман. Те единодушно присъдили на Андроники титлата Miss Вikini of the world.

„Беше страхотно преживяване. Преди самия конкурс всички участнички гостувахме на кмета на Кушадасъ, който ни посрещна много топло. Подари ни за спомен красиви сатенени шалове. Чувствахме се като принцеси. Всички от кметството идваха да се снимат с нас, а по улиците се превърнахме в голяма атракция за местните и туристите“, разказа Андроники.






Това е първото участие на горнооряховката в конкурс за красота зад граница. У нас вече е покорила няколко подобни конкурса и има в колекцията си титли от надпреварите Мис Велико Търново, Мис Страст, Lady Bulgaria и т.н.

„Участието в конкурси за красота ми е хоби. Обичам да се запознавам с нови хора и да си създавам контакти. Винаги тръгвам с нагласата да се забавлявам, а не да спечеля на всяка цена“, твърди Андроники.






В момента 20-годишната хубавица е студентка по връзки с обществеността във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Мечтата й е да стане професионален модел, но кариерата на пиар и журналист й се струва атрактивна.

Галина ГЕОРГИЕВА






Четете още:

🔴 Радев седна в пилотското кресло на най-големия пътнически самолет в света

🔴 15 неща, които една истинска дама никога не трябва да прави

🔴 Слави готви мощен удар по bTV, телевизията му тръгва по интернет до дни





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе