Предложение за брак на премиерата на "Завръщане" в Лондон



Велизар Дернев падна на колене пред любимата си Теодора Иванова пред пълната зала.

Цялата зала запя Happy Birthday на Башар Рахал

Двама пловдивчани се сгодиха по време на премиерата на филма на Ники Илиев “Завръщане” в Лондон в неделя вечерта (20 октомври).





Бъдещите младоженци от години живеят на Острова и бяха сред 1200-та зрители, дошли да видят новата лента. Велизар Дернев се качи на сцената сред актьорския състав и пред погледите на всички поиска ръката на любимата си Теодора Иванова.





На премиерата в Лондон присъстваха Ники Илиев, Башар Рахал, Евелин Костова, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Райна Караянева, Богомил Грозев и Александър Кадиев.

Лентата бе заснета в родния град на двамата младоженци, като снимките започнаха в началото на лятото. В нея 3-ма приятели, които живеят из различни мяста по света, се завръщат у дома, за да помогнат на свой другар от детството да спаси семейната си къща. Филмът бе показан два пъти в Лондон, а билетите бяха разпродадени дни преди прожекциите.





Продуцентът Башар Рахал също се оказа в центъра на специална изненада. В неделя той бе рожденик и цялата зала в един глас запя Happy Birthday.

За премиерата Александър Кадиев бе в Лондон заедно със съпругата си Таня, дъщеря им и майка си Катерина Евро. Актрисата качи в инстаграм видео как се разхожда из столицата на Великобритания, хванала за ръка внучка си. “Двете сме мръсни, целите мръсни, мръсните кокошки сме ние”, казва дъщерята на Кадиев, а баба ѝ я поправя, смеейки се, с думите: “Не, ние сме мокрите кокошки, няма мръсни”. Детето обаче продължава да държи на своето, въпреки че Евро обяснява, че са мокри, защото ги е валял дъждът. 






Четете още:

🔴 Българка на 33 стана професор в Харвард

🔴 Марешки отваря втора евтина бензиностанция в София

🔴 Рецептата за дълголетие на легендарната руска докторка Галина Шаталова  





Източник: 24 часа





Коментари

горе