Всички се мъчат с диети, а аз слабея само с режим 1 ден в седмицата- само трябва да знаеш какво да ядеш



Дните на гладуване трябва да се провеждат от време на време от всички, дори и тези, които не страдат от наднормено тегло . Според учените, сега човечеството навлезе в ерата на преяждане: изобилие от храна замести нередовното хранене, затова би било полезно за всички





Затова диетолозите стигнаха до еднозначното заключение: балансираната диета днес е употребата на здравословни храни всеки ден и кратки периоди на пълно или частично гладуване .

Ако намалите диетата си до 500 калории 2 пъти седмично, можете да се отървете от излишното тегло и да подобрите общото състояние на организма. Как ви звучи тази алтернатива на изтощителните диети?

Редакцията ни ви подготви 8 варианта за пречистващи дни. Изберете коя диета ви харесва най- много и я приложете, няма да съжалявате!






ще ви трябват 300 г моркови, 300 г варено цвекло, 2 яйца и 1 супена лъжица растително масло.

Настържете зеленчуците на едро ренде, нарежете яйцата на кубчета, смесете всичко и подправете с растително масло (маслиново, сусамово или ленено семе). Ако желаете, можете да овкусите ястието с капка лимонов сок. Салата трябва да се яде през деня на пет етапа.





Краставица
Най-добре е да направите това през лятото, когато можете да закупите домашни зеленчуци на пазара. Просто разделете 1, 5 кг краставици и един куп всякакви зелени салати на пет хранения.

 

В този режим закуската се състои от чаша кафе със 100 г кашкавал, обяд с 2 яйца и чаша чай и вечеря от 200 г сирене и чай.

150 г  ориз трябва да се измие няколко пъти и да се вари в леко подсолена вода. Необходимо е да се яде ориз през деня в три дози. Можете също така да си позволите закуска от малки моркови, ябълки и чушки.





 

Менюто с протеини
е следното: за закуска са разрешени 100 г кашкавал и кафе, за обяд 2 варени яйца и 100 г варено пиле, вечер можете да хапнете 200 г извара и да изпиете чаша кисело мляко преди лягане.

През деня е позволено да се яде 1,5 кг плодове, с изключение на банани. Можете да се запасите с ябълки и за промяна да оставите малко сурови и малко да изпечете с канела и капка мед.

200 г елда трябва да се залее с вряла вода вечер, така че водата да покрие с около 2 см, след това да се увие и остави за една нощ. Разделете получената каша и 1 литър кисело мляко с ниско съдържание на мазнини на пет приема.





Такъв гладен ден перфектно почиства червата и нормализира работата му.  През деня е разрешено да се консумира 1,5 литра кисело мялко с ниско съдържание на мазнини.
изхвърляне на загуба на тегло

Всеки гладен ден прави фигурата по-тънка, почиства кожата, черния дроб и червата . Ден, прекаран без обилна храна, преконфигурира тялото, за да намалите допълнително изядените порции.






При стомашно-чревни заболявания плодовете и дните с кисело мляко могат да бъдат противопоказани, затова преди да започнете разтоварването, се консултирайте с лекар.

Опитайте се да планирате нещата така, че денят ви на гладно да е спокоен, без нерви и стрес и физически натоварвания.


Надяваме се, че нашите препоръки са ви били от полза. Бъдете здрави и не забравяйте да споделяте интересни статии в социалните мрежи!


Четете още:

🔴 Ванга със зловещо предсказание за Европа

🔴 Отличиха с плакет "Медик на годината" 7 лекари от област Русе (ВИДЕО)

🔴 Уникални СНИМКИ на Дарина Павлова от соца





Източник: За Жената





Коментари

горе