9 класически и универсални прически, които никога няма да излязат от мода



Определено може да кажем, че тези 9 прически вианги ще са на мода и няма да сгрешите с тях никога

Днес обръщаме поглед към онези прически, които сякаш никога не излизат от мода и винаги могат да бъдат направени, без риск, че няма да изглеждаме добре с тях. Вижте някои от тях, както и звездното ни вдъхновение.





Дженифър Лопес е една от любимките ни, но едва ли само на нас, нали? Тя често избира за визията си да е със спусната коса, разпиляна по раменете и гърдите, оформена на големи, едри вълни, които придават обем на косата, без да е прекалено голяма прическата.





Ако сте с бретон, но ви е омръзнало да го носите, винаги можете да го пуснете да израсте и да го изнесете настрани, така че да оголите част от челото.

Тази прическа никога не губи своята актуалност и може да бъде използвана, когато ви се прииска.



Тази прическа определено е сред любимите на модната икона Сара Джесика Паркър, която най-често може да бъде видяна именно с къдрици на светски събития.

Ефектът в тази прическа е, че къдриците започват от средата на косата, придавайки ѝ обем и усещане за свобода и фриволност.

Една от най-любимите ни прически, която непрекъснато възкръсва чрез визиите на звездите. Най-известните дами, почитатели на карето са Ким Кардашян, Виктория Бекъм, Риана и разбира се, вдъхновението ни – Дженифър Лопес.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е винаги елегантна, стилна, красива и няма как да е иначе, тя е длъжна по протокол да изглежда перфектно. Прическата ѝ също е винаги изрядна, като тази визия е сред любимите ни и е наистина непреходна във времето.





Обичайната прическа на Сандра Бълок е с пусната, идеално изправена, гладка и бляскава коса. И на нея определено ѝ отива много!

Бионсе е зашеметяваща певица и невероятна жена, която винаги изглежда прекрасно. Нейната дълга и буйна коса, водопадът от къдрици е прическа, която също никога няма да излезе от мода и когато и да я изберете за своята визия, няма да е късно.

От години насам Дженифър Анистън е почти с една и съща прическа, която много рядко променя, най-вече в дължината. И това не е случайно – прическата ѝ отива великолепно и е нейна запазена марка. Леко етажирана в долната част, леко разбъркани кичури, придаващи небрежност и лежерност, нейната прическа е идеална за всеки случай. Не е прекалено ангажираща, не е и обикновена.





Загадъчна, мистериозна, красива (и прикриваща бръчките на челото), тази прическа е непреходна. Правата коса в комбинация с бретон е класическа прическа, с която няма как да сгрешите.


Четете още:

🔴 Понеделниците след вота – неучебни, но присъствени

🔴 Днес трябваше да бъде празник вкъщи!

🔴 Чии генетични наследници са съвременните българи





Източник: За Жената





Коментари

горе