Шофьорката, оцеляла след катастрофата край Симитли, се връщала от почивка в Огняново



Перничанка на 47 г. катастрофира днес с лекия си автомобил край симитлийското село Железница на главен път Е-79 и като по чудо се отърва без драскотина. Цветелина Беудова пътувала в посока Благоевград, когато била засечена от пикап, завила рязко наляво, за да избегне сблъсъка, и полетяла в канавката. Тойотата й се приземила в храстите, на метри от коритото на река Струма. След като се съвзела от уплахата, шофьорката се обадила в полицията.





Репортер на „Струма“ завари жената на пътя сама и притеснена. На място имаше и полицейски автомобил на КАТ, който оформяше протокола за пътнотранспортното произшествие.





„Всичко стана за секунди. Връщах се от почивка в  Огняново, която изкарах с моите родители. Изведнъж се появи пикап, който ме засече, и единственото, което можех да направя, бе или да се разбия в бетонната подпорна стена вдясно на пътя, или да завия наляво и да изляза от трасето. Инстинктивно завих наляво и полетях надолу към канавката. За късмет съм жива, нямам нито една драскотина. Добре че не взех с мене внучето, с което обикновено пътувам.





Току-що разговарях с дъщеря ми, мислех да не я притеснявам, но все пак й казах какво се е случило и че нищо ми няма. На родителите ми, които останаха в Огняново, още не съм се обадила. Имам шофьорска книжка от 20 години, но от две години карам много активно. Нормален и спокоен шофьор съм, карам внимателно, нямам нарушения“, обясни Цветелина Беудова, която работи като счетоводител в Перник.

На мястото на инцидента пристигна и кола на „Пътна помощ“, която да изтегли катастрофиралия автомобил.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА






Четете още:

🔴 Делото за жестокото убийство на 5-годишния Никита, намерен в куфар, започва отначало

🔴 Ходя по улиците и си събирам орехи, 15 ми трябват точно, бройката която ме пази от болести

🔴 Миналото на Софи Маринова е било по-страшно от това на много днешни деца





Източник: struma





Коментари

горе