Фандъкова и Манолова си премериха жилищата - къде ви харесва повече? (Снимки + домовете на другите кандидат-кметове)



Местните избори наближават, а с тях се покачва и интересът на избирателите към основните кандидати в битката за кметското място. Двете главни претендентки за управник на София, Йорданка Фандъкова и Мая Манолова , тези дни влязоха в интересна косвена битка, в която сравниха...

жилищата си .





Настоящият кмет на София, Йорданка Фандъкова, и основната ѝ противничка  за кметския стол, Мая Манолова, отговориха на въпросите, които вълнуват избирателите.  А именно къде живее следващия кмет, какъв стил на живот поддържа и какъв транспорт използва, за да се придвижва из града.

Фандъкова дом

Оказа се, че Фандъкова живее в апартамент, който не е голям, в един от новите блокове на столичния квартал „Манастирски ливади” заедно с половинката си. Жилището на сега действащата кметица, която се бори за нов мандат, е подредено и уютно. От голямата му тераса се разкрива чудна гледка към Витоша, благодарение на това, че дома се намира на висок етаж.





кооперацията на Фандъкова

жилището на Йорданка Фандъкова

колата на Фандъкова

Снимки: Блиц

В същата сграда живее и дъщеря й заедно със съпруга си и внуците. Кандидатът на ГЕРБ има личен автомобил от марката Тойота, с който се придвижва основно. Но признава, че понякога използва и градския транспорт – тролейбус 7 или пък трамвай 7.

Мая Манолова





Мая Манолова, която е независим кандидат за кмет на столицата и е подкрепена от БСП, обитава жилище в квартал „Хладилника”, което е в голяма близост до метро станция „Витоша”. Тя живее там заедно с Ангел Найденов, с който станаха законни съпруг и съпруга преди три години.

кооперацията на Мая Манолова

Мая Манолова дом

Снимки: Блиц

Сградата е добре поддържана и е в близост до Южния парк. Манолова не шофира и ходи на работа с такси или с метрото. За да се прибере вкъщи обаче предпочита метрото защото е много по-бързо, предават от Блиц.

Прави впечатление, че и двете жилища са светли, просторни, обзаведени с много вкус, което говори изключително позитивно за собственичките им.





А сега да видим къде живеят и другите кандидати за кмет на София:

Борислав Игнатов  живее заедно с приятелката си в компактен двустаен апартамент в новия комплекс „Цариградски“ в ж.к. „Дружба 2”. Разказва, че използва автомобила си само извън града или когато има да пренася нещо тежко. Придвижва се с колело или с метро, като използва метростанция „Дружба“.

Борис Бонев  е потомствен софиянец и живее в наследствена къща в квартал „Лозенец“. Домът му е построен от дядо му през 20-те години на миналия век и представлява типична стара софийска къща. Страстта на Бонев е градския транспорт, пред дома му минава трамвай номер 10, но той се придвижва и с автомобил. Личната му кола е с марка „Опел“.





Ангел Джамбазки  живее в квартал „Овча купел”, заедно със съпругата си и детето им. Жилището му е 47 кв. метра. Придвижва се в града с автомобил. Личната му кола е джип с марка „Дачия”. Градски транспорт използва само когато пътува до летището с метро.


Четете още:

🔴 Страхотни новини за феновете на Кубрат Пулев долетяха от САЩ

🔴 Шофьорката, оцеляла след катастрофата край Симитли, се връщала от почивка в Огняново

🔴 Делото за жестокото убийство на 5-годишния Никита, намерен в куфар, започва отначало





Източник: За Жената





Коментари

горе