Психар с маски на клоун и прасе стряска нощем шофьори



Маскиран психар изскача нощем пред колите на шофьори по пътя от Хасково към Симеоновград. За случката, наподобяваща историите на Стивън Кинг, разказаха читатели на "Марица", дори пратиха и снимка на индивида. Фотосът се върти и по социалните мрежи в интернет.





Последно бил забелязан снощи, когато изскочил пред лека кола. Шофьорът забил спирачки, а клоунът му изпял песен, след което се шмугнал в храсталаците.





За подобна случка разказаха и младежи от Хасково. "Пътувах точно преди година по същия път. Тогава пред нас изведнъж се показа мъж. Той носеше маска, но не на клоун, а на прасе. Заобиколихме го и подминахме. Малко след това се разминахме с друг автомобил. Обърнахме, за да го догоним, но караше бързо и не успяхме.





В обсега на фаровете забелязахме маскираният, легнал по средата на шосето. Когато го наближихме, опита се да ни замери с нещо, вероятно с камък", разказа очевидец на странната случка.





Полицаи са по петите на страшния клоун, който плаши шофьори. Патрули обхождат мястото на набезите му.

Стресирани водачи споделят за набезите на човек с маска на пътя Хасково - Свиленград. Страховитото същество атакува предимно нощем, излиза на пътното платно изневиделица и създава предпоставки за катастрофи, пише България Днес.

"Запознати сме със случая, въпреки че все още няма официално подаден сигнал към нас. Има разпореждане, с което патрули са изпратени в района и правят обходи. Засега такъв човек не е открит. Но проверките на колегите ще продължат", коментира Нина Николова, говорител на Областната дирекция на полицията в Хасково. Тя поясни, че търсенето на униформените става както през деня, така и през тъмната част на денонощието.





По разкази на свидетели страшилището се крие в храстите и дебне колите. Когато превозно средство наближи, клоунът се хвърлял към него и започвал да ръкомаха. Шофьорите си изкарвали акъла от неочакваната поява на клоуна в тъмното и скачали на спирачките, за да не го ударят. Шокът им се увеличавал, след като видели за какво става дума, и тогава с мръсна газ изчезвали от ужасяващата ситуация. При една от случките шофьорът все пак събрал смелост, спрял и слязъл да провери за какво става дума. Тогава клоунът му изпял песен и се шмугнал обратно в храстите. Според информация в регионалните медии преди време на същия път отново имало преоблечен човек, но с маска на прасе.

Заради стряскащия си вид и появата от нищото клоунът веднага беше оприличен на героя Пениуайз от романа "То" на Стивън Кинг. Макар че там страшилището се появяваше само пред деца, които отвлича и убива, а нашият клоун атакува само шофьорите.





Ако бъде заловен, клоунът в Хасковско може да има сериозни неприятности с властите, тъй като поведението му е наказуемо, защото създава опасност от пътни произшествия. Не липсват и коментари в социалните мрежи, че не става въпрос за човек с маска, а за някакво призрачно създание, което е загинало в катастрофа и сега търси възмездие.

Всеки, който разполага с информация за необикновения случай, може да сигнализира полицията.



Четете още:

🔴 Дейли мейл: 39-те трупа в камиона може да са на българи (ВИДЕО)

🔴 Джизъса събра челядта (СНИМКИ)

🔴 В неделя сменяме времето, но няма да е за последно! Ето колко още пъти ще местим стрелките на часовника:





Източник: Марица





Коментари

горе