Диляна Попова чака 20 години, за да облече тази рокля - неземно красива е, нали? (Снимки):



Всяко момиченце от малко мечтае един ден да облече най-желаната рокля - булчинската и да се почувства истинска принцеса на бала. Но не точно булчинска е роклята, за която цял живот е мечтала красивата Диляна Попова .





Тя самата разкри това в скорошен пост в социалните мрежи.

Всъщност манекенката с невероятни очи е чакала точно 20 години, за да облече своя жадуван тоалет . Това четем в официалната ѝ Инстраграм страница.

"Точно за тази рокля мечтаех, когато бях на 18", гласи посланието към последния кадър, който актрисата и манекенка сподели в социалната мрежа, допълвайки с хаштаг, че се чувства като истинска Пепеляшка.





Диляна Попова рокля

Очевидно е, че чакането напълно си е струвало, защото на снимката тя изглежда като принцеса, излязла от приказка за съвременния свят. Западналият и контрастиращ на бляскавата ѝ визия фон, единствено кара красотата ѝ да се откроява още повече.

Диляна Попова принцеса





Безспорно дългата рокля с паднали рамене, направена от тюл и шифон, по която се сипят сиви мотиви, е впечатляваща и стои на брюнетката повече от добре. На това мнение са и последователите ѝ в сайта, които я обсипаха с комплименти.

"Тя и сега ти стои все едно си на 18", "Божествена си", "Не ми говори за мечти на 3 дни" и "Ти си толкова невероятна" са само една малка част от ласкавите коментари, които се редят до изображението.


Четете още:

🔴 Китайски хороскоп за 2020 г. за годината на вашето раждане-Плъх-Много късмет, Бивол-Увеличение на финансите

🔴 Морето се отдръпна на 25 метра навътре (СНИМКИ И ВИДЕО)

🔴 Васко Кеца: Ударихме се лошо в камион!





Източник: За Жената





Коментари

горе