11 модни тенденции тази есен, които ще ви направят неповторима в избора си на модерни и практични дрехи (Снимки)



Студеният сезон е не само влажно дъждовно или снежно време и сиви скучни изображения. През есента можете да изглеждате не по-малко ярки и женствени, отколкото през пролетно-летния сезон. Освен това, независимо от фигурата и най-важното от възрастта си!

Според стилисти и психолози, добре подбраните дрехи , перфектният грим и добрата прическа ще подмладят жената на всяка възраст по-добре и от най-трудната пластична хирургия. Не забравяйте за ярките цветове , защото те понякога са способни да създават истински чудеса!





Днес редакторите ни ще ви кажат как да носите ярки неща през есента и зимата. 





Сочни оранжеви, червени, жълти, розови тонове - важна част от есенния сезон. Стилните дрехи със сигурност трябва да съдържа ярки детайли, основното е да не прекалявате само





За тези, които предпочитат по-сдържани опции за есенно облекло, винаги могат да се обърнат към печелившите комбинации, които са класическото- черно 

Всички фенове на сините и сивите цветове имат голям късмет - синият цвят заема първо място в колекциите на известните модни дизайнери.





Елементи като дълги жилетки, кимоно и наметки ще бъдат чудесно допълнение към всеки външен вид, независимо от възрастта. Чувствайте се свободни да ги носите и бъдете стилни и хармонични!

Това изображение е по-подходящо за златна есен. Такива тоалети с ярка кожена пола в комбинация с хищнически принт ще бъдат най- ярката тенденция на сезона . Няма да е възможно да останете незабелязани в такъв стайлинг, всички възхитителни погледи ще бъдат ваши!





Не забравяйте и за топлия плетен пуловер в ярки цветове, който ще ви прави отлична компания през есента и с панталони, и с поли.

Можете да изберете оригиналното плетиво и стилен изрязан модел или голям пуловер. В допълнение, моден пуловер може да замени връхните ви дрехи в есенна визия с рокля.

За да добавите цветове към студения сезон, можете да изберете ярки палта със свободна или класическа кройка, допълнете ги с удобни обувки и панталони в контрастен цвят. Така дамата ще привлече вниманието на улицата и ще хване възхитителните погледи на мъжете!

Много ми харесва това спокойно и в същото време невероятно стилно и уютно съчетание от цветове!

Просто уникално усещане за стил. И кой каза, че успешният гардероб на жена над 50 не може да бъде ярък?





Още едно интересно решение!

Не забравяйте, че често един достатъчно ярък цвят като основа е напълно достатъчен. Допълнете яркия стайлинг с черно, кафяво, сиво, тъмносиньо.

Скучно в студения сезон няма да бъде тази година .Бъдете ярки, стилни и най-важното, нека душата ви да бъде пролет, независимо от сезона!


Четете още:

🔴 Стефка Костадинова вдига сватба

🔴 Взех половинка кайма от магазина и едно готово тесто и ако знаете каква вечеря спретнах още говорят за нея вкъщи

🔴 Андреа яде като за последно





Източник: За Жената





Коментари

горе