Ваня Червенкова смъкна 10 кг от снагата си за месец, но не с прочутата си диета - ето тайната ѝ (Снимки)



Всички сме чували за чудотворната диета на Ваня Червенкова - тя дава бързи резултати и неслучайно носи името на прочутата си откривателка. Но самата г-жа Червенкова отдавна вече не спазва станалия така популярен неин режим.





Дамата е открила за себе си нова истина, благодарение на която сякаш живее втори живот и кара втора младост. 

Пред камерата на "На Кафе"  Червенкова сподели, че е свалила рекродните 10 кг за един месец . Е, направила го е с глад, но промените при нея далеч не са само в килограмите.





Оказва се още, че Червенкова в последната половин година е верен поддръжник на веганското хранене. За този период е имала едва 2-3 прегрешения, но като цяло е много доволна.





Ползите от веганството Червенкова вече ги изпитва и им се радва - става въпрос за цялостна регенерация на клетките, която по думите е нужна на всяка жена на нейната възраст, искаща да запази младостта и красотата.

Ваня Червенкова режим 





Ваня Червенкова отслабна
Освен това Червенкова е станала и изключително сериозна във фитнес залата.

Ваня Червенкова анцуг 
Въпреки това обаче е категорична - колкото и добре да изглежда човек, ако не е заобиколен с любов и приятели, няма смисъл от нищо.





Ваня Червенкова шапка 
Бизнес дамата намекна, че след месец ѝ предстои и естетическа интервенция. Става въпрос за "лице назаем", но не с Джон Траволта, както сама каза.


Четете още:

🔴 Изключете тези риби от менюто си, защото крият сериозна опасност

🔴 Вече 10 години в храма на любим светец стават безброй чудеса

🔴 Хашимото често се случва, без симптоми и причини за много проблеми. Кога за последен път проверихте хормоните на щитовидната жлеза





Източник: За Жената





Коментари

горе