Паника в Пловдив! Мъж пие до гарата с три дупки от нож в корема



Прободен три пъти с нож в корема мъж се върна при аверите си на колелото пред Централна гара в Пловдив, за да си допие. За инцидента отпреди няколко дни разказаха вчера пред репортер на "Марица" работещите на сергии в кръговото. 





Екипът ни посети мястото по читателски сигнал, в който се твърди, че група мургави мъже със съмнително поведение се събират всеки следобед на пейките в градинката, пият, вдигат шум и тормозят минувачите до късно през нощта.





В ранния следобед вчера първите гуляйджии от агитката вече бяха окупирали пейката до автобусната спирка. 





“Те са едни и същи, всеки ден са тук, виждали сме всякакви случаи, често се бият помежду си, напиват се публично и подсвиркват на жените, които преминават”, разказа очевидец. Той добави, че има чести проверки за документи от страна на полицията, но натрапниците не спират да се събират, понякога с жените и децата си. "Най-страшните неща тук стават след 20 часа и това ни притеснява", добави друг свидетел на безчинствата. 





Според хората, които работят в близост, въпреки че са гонени от полицията неколкократно с предупреждения за глоби, тормозът не престава.


Четете още:

🔴 Д-р Гайдурков: Не яжте месо 2 седмици за здрав имунитет през зимата!

🔴 Да се помолим за Стефан Данаилов!

🔴 Дали глacyвaмe пpaвилнo?





Източник: Марица





Коментари

горе