Ето ги най-големите царе на манипулацията в Зодиака - така ще ви изработят, че свят ще ви се завие:



Случвало ли ви се е да попаднете в мрежата на някой манипулатор ? Сигурно не сте усетили примката, преди да е станало прекалено късно. А замисляли ли сте се, че играта на власт, която манипулаторите така обожават, може би е свързана с принадлежността им към определен зодиакален знак? Астролозите са убедени, че между умението да контролираме и насочваме другите и зодията, под която сме родени, съществува тясна връзка.





Представяме ви най-големите царе на манипулацията в Зодиака - така ще ви изработят, че свят ще ви се завие:

манипулация





Везни

Като зодия, винаги търсеща баланса, може би е странно да видим Везните тук, но всъщност това е мястото им.

Те преследват хармонията, но... тяхната лична. Те рядко биха избрали страна в някой спор, но не биха се поколебали да излъжат, за да избегнат конфронтация.





Скорпион

Представителите на зодията са сред най-мистериозните в зодиака. Те умеят да прикриват мисли, емоции, както и да имитират чувства. Внимавайте с тях! Те знаят всяка слабост на всеки и биха се възползвали от нея на 100%.

кукловод

Близнаци

Те умеят да общуват с хората и затова винаги получават това, което искат. Близнаците лесно ще ви накарат да се чувствате добре около тях, да им се доверите и когато най-малко очаквате, те ще ви забият нож в гърба. Стига да имат нужда от вас.





Рак

Тук обаче говорим за друг вид манипулация. Раците са много чувствителни и често стават жертви на собствените си емоции. Представителите на зодията печелят хората около тях с разбиране и грижа.





жена с маска

Дева

Въпреки че често изглеждат като студени хора, Девите всъщност са доста чувствителни и рядко си показват емоциите. Не понасят критиката, затова просто биха настроили всички около себе си на своя страна.


Четете още:

🔴 Внимание! Прочетете това, за да не ви върнат, когато отидете да гласувате!

🔴 Покъртително! СНИМКА на красавицата, изпратила предсмъртен SMS от камиона ковчег

🔴 Паника в Пловдив! Мъж пие до гарата с три дупки от нож в корема





Източник: За Жената





Коментари

горе