Най - секси полицайката вдигна сватба



Йоана Петрова от Икономическа полиция – Враца, каза "Да" на скромно тържество - подз.

Най-секси полицайката у нас вдигна сватба, разбра "България Днес"!

26-годишната Йоана Петрова, която бори престъпността във Враца, се омъжи за дългогодишния си партньор Мартин. Церемонията е изключително скромна и се състоя преди дни в София. За важното събитие булката избира семпла бяла рокля над коляното, която дори не е булчинска.





Красавицата, която внася закон и ред в Северозапада, сподели кадри от венчавката и написа: "За нас 17.11.2019 г. беше един специален ден. Ден, в който официално казахме "Да" на нашата нестихваща любов. Ден, в който отдадеността и вярата ни един към друг танцуваха своя приказен танц. Душите ликуват, а усмивките и очите не спираха да блестят. Или просто казано: ден мечта. Пожелавам на нашата любов да бъде все така силна, пламенна, истинска, детска, топла и приказна. И да...





Мой малък принц, нямам търпение да прекарам остатъка от живота си с теб. Благодаря, че те има!" По-късно новоизлюпеното семейство сподели снимки и на венчалните си халки. Двойката се сгоди в края на лятото и организира бързо сватбата си без много помпозност. Двамата обичат да обикалят различни екзотични дестинации, откъдето споделят красиви кадри.

Красивата брюнетка е повод за гордост на Икономическа полиция във Враца, където над 3 години работи усърдно по проследяване и залавяне на престъпници.





Петрова не обича да афишира в социалните мрежи статута си на пазител на реда, а като хоби се отдава на поддържането на собствен блог за пътешествия, където отразява с коментари и снимки различните дестинации, които посещава. Едно от любимите й занимания са екстремните спортове, а когато не залавя криминално проявени, Йоана се забавлява, карайки АТВ. Обича да тренира тенис на корт и бокс.






Четете още:

🔴 Учителите са най-ценени в тези държави! Ето къдe e Бългapия

🔴 18-годишната Стелияна втора на “Мис България”

🔴 Майка издирва сина си: Боя се от най-лошото





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе