Ученичка от Пловдив изчезна, оставила писмо, че ще се самоубие




18-годишна ученичка София от Пловдив е изчезнала безследно тази сутрин, научи „Марица“. Родителите и близките я търсят под дърво и камък. 

София се е изпарила в района на пловдивския квартал „Кючук Париж“.  Тя е ученичка в ЕГ "Иван Вазов". Според запознати, не е имало видима причина за действията ѝ, не е имала проблеми с родителите. 





Близките са притеснени и поради факта, че след себе си ученичката е оставила писмо, в което заявява, че иска да сложи край на живота си. 

София е висока около 160-165см, с руса коса и светли очи, но не е ясно с какво е била облечена. 

„София е изключително спокойно и кротко момиче! Моля, някой ако я види, да се обади на тел: 0895734476 – Петя, 0899141920 или 0897941517“, зоват в социалните мрежи близките ѝ.





Полицията е уведомена за изчезналото момиче. 

ОБНОВЕНА: Откриха София във влака за Стара Загора

Във влака за Стара Загора е намерена 18-годишната София Васева от Пловдив, чиито родители подадоха днес сутринта сигнал в полицията, че е изчезнала.





Само за час разследващите са открили местонахождението на девойката. В момента семейството й пътува към Стара Загора, за да си я вземе. Момичето е от "Кючук Париж" и учи в езикова гимназия в града под тепетата. Все още не е ясно защо е напуснала дома си.


Четете още:

🔴 Волтова дъга поразила телефона на Ерик при селфито, лекарите само констатирали смъртта

🔴 Баща и дъщеря биха лекар във варненска болница

🔴 Къмпингари: Какви боклуци ни продават, по дяволите? (СНИМКИ)





Източник: Марица





Коментари

горе