Съученичка: Не мога да повярвам. Ивайло беше един от най-слънчевите и усмихнати хора





Близки, съученици и учители от Спортното училище скърбят за 19-годишния Ивайло, който вчера сложи край на живота си на стрелбище в Кючук Париж. Съболезнования и снимки пълнят страницата на младежа, чието фатално решение се превърна в трагедия за семейството му.





"Не мога да повярвам. Ивайло беше един от най-слънчевите и усмихнати хора. Беше умно момче, с бъдеще. Имаше активна позиция за различни проблеми на нашето общество и не се страхуваше да я защитава", коментира негова съученичка.





Ивайло Божилов е бил състезател по борба, възпитаник е на Спортното училище в Пловдив. Завършил е тази пролет. На 26 май официално е обявил в профила си, че е обвързан. Според негови близки обаче наскоро се е разделил с приятелката си и бил много депресиран, пише trafficnews





В понеделник отишъл на стрелбището на ДАИКС под предлог, че иска да се научи да стреля. Изпразнил един пълнител в мишената, но при последния изстрел насочил оръжието към главата си и натиснал спусъка.

Младо момче се самоуби на стрелбище в Пловдив!

19-годишен пловдивчанин е сложил край на живота си, като се е прострелял в главата. Трагедията се е разиграла вчера на стрелбището на ДАИКС в Кючук Париж.

Тийнейджърът отишъл да стреля, но след като получил зареденото оръжие, вместо към мишената, той го насочил към главата си, съобщи TrafficNews





Причините за фаталното решение на младия човек тепърва ще се изясняват. Според запознати, младежът наскоро се е разделил с приятелката си и бил в депресия.

По случая е образувано досъдебно производство. Извършва се проверка.


Четете още:

🔴 Татко стана братът на убитата Андреа

🔴 Личните лекари ще издават направления за PCR тестове от ноември

🔴 Казвайте тази силна молитва всяка сутрин, за да призовете своя ангел-пазител!





Източник: glas





Коментари

горе