Вижте красивата годеница на Йордан от "Фермата", която той унизи пред всички заради Даяна Ханджиева (Снимки):



И тази година в риалитито " Фермата " ври и кипи от страсти. Историята на общинския съветник Йордан , който упорито ухажва актрисата Даяна Ханджиева, възмути всички пуритани, предвид факта, че Данчо си има годеница в реалния живот.

Камелия , както е името на половинката на Йордан Белев , била изпаднала в тежка депресия заради флирта му със звездата от "Скъпи наследници", който стана достояние на цяла България.





Брюнетката, която е спътница на фокусника и общински съветник от Габрово от цели седем години, се очаква да влезе всеки момент в риалити формата, за да му поиска обяснение за поведението му. Въпреки, че е обвързан, от началото на формата Белев открито флиртува с Даяна, а преди седмица продукцията им организира романтична вечеря. На нея Йордан не се опита да скрие възхищението си пред красотата на съфермерката си, а комплементите му бяха излъчени в епизода от минали четвъртък.

Йордан от Фермата годеница





Зрител на събитията зад оградите на "Фермата" е и годеницата на Белев, Камелия. Младата жена изглежда, че е лесно ранима и е крайно разочарована от поведението на своя годеник. Това пролича от нейна публикация в социалните мрежи. Във въображаем разговор със своя виртуален дневник Камелия разкрива, че дните й са черни, откакто мислите на половинката й са насочени към Даяна Ханджиева.

годеницата на Йордан от Фермата





"Здравей, мило мое инста дневниче. Ти, дигитална съкровищнице за хубави моменти, красиви одежди, перфектни тела и кожи, слънце, пясък и вълни, вкусна храна, далечни дестинации и примери за съвършени двойки, искам да ти кажа нещо. Благодаря, че те има в този ти вид, но е време за доза реалност в пастелния свят на "Мечетата с нежни сърца", за разнообразие и баланс. Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда - привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята, агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта", изповяда се красивата Камелия. И завърши посланието си благодарствени думи към най-близките й приятелки, подкрепящи я в този труден за нея момент: "Да, жените можем да бъдем опора една на друга и без да го търсим и без да го искаме, то просто случва".

красив годежен пръстен





Публикацията на годеницата провокира и непознати, които се опитаха да я успокоят и да й вдъхнат кураж. "Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколко зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!", пише непозната дама до Камелия, я тя благодари за милите думи.

Йордан Белев годеница





Йордан Белев и Камелия са сгодени от около година. Фокусникът предложил на половинката пръстен с планиски кристал, проучи ПИК. Сред приятелския си кръг двамата са били идеалната двойка. Камелия се разбирала отлично с дъщерята на Белев, много пъти тримата са били на семейни ваканции. Най-вероятно флиртът на общинския съветник от Габрово ще му излезе солено. Очаква се Камелия да му върне годежния пръстен.

Камелия


Четете още:

🔴 От дояч в чужбина до собствена ферма у нас

🔴 8-годишният син на Милен Цветков - Боян, готви любимата му пица

🔴 Доц. Мангъров: Ще си направя тест, ако дадат предписание





Източник: За Жената





Коментари

горе