Другата версия: Георги Стайков тръгнал да налага медицинска сестра с патерица



Болният от множествена склероза актьор Георги Стайков пак се замеси в шумен скандал, след като миналата седмица беше изхвърлен позорно от санаториума във Ветрен. Според самия него персоналът се е държал арогантно и пренебрежително, а причината за изгонването му е закъснение за физиотерапия от 10 минути. Служителка в учреждението обаче ни разказа съвсем друга, съвсем неласкава за екранния Ростислав от "Вчера" версия.





"Г-н Стайков се държеше безобразно още от пристигането си, викаше и псуваше персонала. Останахме с впечатлението, че е употребил алкохол", сподели ни една от сестрите в дома. Според нея Георги прередил опашка от 10-ина възрастни хора, за да се изпльоска при старшата сестра и да иска веднага да му оправят документите.





"Като цяло поведението му беше на неадекватен човек. Когато беше накаран да чака, запали цигара в чакалнята, а пушенето е абсолютно забранено на цялата територия на санаториума. Щом му направихме забележка, се развика и разпсува като каруцар, като дори понечи да удари една от сестрите с патерицата си", обяснява шокираната жена.





Според нея ръководството на хосписа във Ветрен е нямало никакъв избор, освен да помоли агресивния гост веднага да напусне.

Това  не е първата изцепка на актьора в последно време. Стайков предизвика голям медиен скандал в началото на годината, като омаза с фекалии стаята си в столичния хотел "Хемус" и беше изгонен от мениджмънта. "Камериерката е отишла да смени спалното бельо в стаята му и я намерила в ужасяващ вид. Имало е изпражнения дори по стените", разкриха от хотела. На актьора било казано да напусне предварително с уговорката, че сумата за последната нощувка ще отиде за почистването на стаята. Възмутен, Стайков заплаши, че ще съди хотел "Хемус" и ще настоява за извинение и обезщетение в размер на поне 5000 лева.


Четете още:

🔴 Първи град в България минава на онлайн обучение

🔴 Един от актьорите на Слави изненадващо обяви, че вдига сватба

🔴 Журналист вещае: България под блокада от 19 октомври, връщат КПП-тата





Източник: lupa





Коментари

горе