Не бързайте да чупите телевизора след Забраненото шоу на Рачков / ВИДЕО



Водещият започна да се лута, талантлив комик е, но спешно се нуждае от добри сценаристи

 

Третото издание на „Забраненото шоу на Рачков” бе по-различно от първите две. Пролича си желанието на сценаристите да променят концепцията, а водещият да намали шегите, с които започна да става досаден и на най-големите си фенове. 

Темата на днешното предаване бе „София срещу провинцията”, а на сцената на талантливия комик от Бургас, се появиха някои интересни образи.





Очевадно е обаче, че той спешно се нуждае от добри сценаристи, които могат да задържат интереса към шоуто, защото е настъпва повратния момент за проекта на братя Халваджиян.

Докато първото предаване бе гледано от 2,5 млн.зрители от чисто любопитство, във второто и третото интересът започна да намалява. Все пак, ако успее да задържи  на около 1 млн.българи, ще е успех за продукцията. Следващите епизоди ще са преломният момент. Ако рейтингът продължи да пада, вероятно в края на сезона ще се сбогуваме с шоуто.





Тази вечер, първите гости бяха Бат Венци и 100 кила в импровизиран rap battle, което според зрителите беше скучно, а самият Рачков пресоли с глупава интерпретация на великото предсмъртно стихотворение на Вапцаров – „Прощално”.

Втори гост му бе бившият външен министър Соломон Паси, на когото Рачков подари копие-макет на емблематичния му жълт трабант, но с десен волан. Паси пък разказа култова история за забежка на Тодор Живков с известна актриса. Историята той разбрал от дамата, чието име запази в тайна. Гостуването му обаче не се понрави на зрителите, които останаха разочаровани. „Това да не са новини! Махнете го този!”, зовяха те през социалните мрежи. „Следващият път поканете Иван Костов!”, с ирония написа друг зрител. В интерес на истината, за пръв път Рачков се опита да проведе интервю като телевизионер, без постоянно да прекъсва госта си с глупави шеги и подмятания.





Последва скеч, в който водещият се появи с визия, наподобяваща на тази на Ники Кънчев. Самият Мистър Стани Богат бе негов гост в пародийна игра „Стани Софиянец”. Появи се и легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов.

„Палавите баби” от село Долно Драглище също гостуваха в „Забраненото шоу на Рачков”. „Страхотни, непринудени, истински! Който плюе тези баби е забравил корените си…напомпани хеолоронови селиконирани мозъци, пълни със сушита”, пише Радослав Въчев. „Тези баби направиха шоуто”, категорична бе Катя Костадинова. „Удариха всички стендъп комици в земята. Е, това не се репетира!”, смята Боряна Вуковска. „Да имат собствена рубрика”, зоват други.

Бабите от Долно Драглище се превърнаха в любимки на зрителите, зоват да имат собствена рубрика





Завършекът беше най-доброто от шоуто – големият Васил Найденов, представен като единственият кореняк софиянец, роден и израснал на жълтите павета. Васил Найденов влезе в ролята на реаниматор и определено се справи.

На финала се появиха куп известни музиканти, които подариха на зрителите интересен музикален микс. Следващата седмица темата ще е за или против силикона, анонсира Димитър Рачков.


Четете още:

🔴 Поставените под карантина гласуват на входа на дома?

🔴 Гаджето на Бойко Кръстанов от "Съни бийч" го зарязала с писмо

🔴 Млади семейства изкупиха земята около Пловдив, строят къщи





Източник: flagman





Коментари

горе