Пайнера да готви договора за Поли Генова, образът на Камелия развя салфетки на сцената на "Капките" / ВИДЕО



Генова мята дупе и видимо се наслади на музиката

Митко Димитров-Пайнера може да подготви нов договор за попълнение на чалга редиците. Поли Генова изби рибата в шоуто за имитации тази вечер "Като две капки вода" с изпълнението на "Луда по тебе". Генова изпълни ритмичното парче на най-горещото момиче в чалгата Камелия. 

Изпълнението предизвика уникален фурор на сцената. Салфетки и бурни танци се мятаха по време на имитацията. Генова изцяло влезе в ролята на Камелия и определено Пайнера може само да съжалява, че певицата не е в неговия жанр. 





"Между мен и Камелия контрастът е огромен, тя има много различна специфика на пеене. Камелия прави едни украшения, който само тя умее. Никой не предполага, че тази песен предполага трудно изпълнение, но имах много работа по нея. Поведението й е крайно различно от моето на сцената... но трябва да връткам дупе и ще успея. В клубовете всички са на масата и танцува, моята цел беше да създам това настроение и да вдигна хората, които обичат тази музика на крака", посочи Поли Генова. 

По думите на Хилда Казасян обаче ритмичното парче изобщо не е нейната музика. 





Димитър Ковачев, който е върл противник на чалгата, не можа да скрие факта, че имитацията на Камелия е успяла да създаде настроение. 

Поли Генова призна, че успехът, който постигна с "Луда по тебе" е благодарение на Камелия, която й е давала съвети по телефона. 


Четете още:

🔴 Актуализираха заповедта за затворените бизнеси!

🔴 Изплатиха кредита на прегазената Юлия до Созопол, върнаха пари на дъщеря й!

🔴 Инженер по кибер сигурност напусна Силициевата долина, за да стане пчелар в карловско село





Източник: flagman





Коментари

горе