Скандал в самолет изправи пътуващите на нокти / ВИДЕО





Скандал в самолет на американските авиолинии завърши с физическо насилие. Случаят е от летището във Феникс, щата Аризона.
Клипове от социалните мрежи показват струпването на хора, които не може да излязат от самолета заради две жени, спорещи на един от изходите.

Ситуацията става още по-напрегната след намесата на останалите пътници, които бързат да излязат от машината. Впоследствие се изяснява, че много от тях бързали, за да хванат следващ полет.






Причината за скандала става, коя от жените да слезе първа. Разправията била толкова дълга, че някои от другите пътуващи се оплакват, че за минути не са изпуснали прекачването си. Жена намирала се в самолета споделя, че след грозната кавга дори е получила паник атака.

От компанията-превозвач коментираха, че са щастливи защото никой от пътуващите не е пострадал сериозно и никой не е изпуснал полета си.






Шокиращият спор идва дни, след като Федералната авиационна администрация (FAA), обяви разширяване на своята политика на „нулева толерантност“ към проблемните пътници.

„Политиката насочва нашите инспектори да предприемат решителни действия по прилагане срещу всеки пътник, който наруши или застраши безопасността на полета, с наказания, вариращи от глоби до затвор“, се казва в съобщение за пресата от FAA.
Решението за подобен начин на работа идва след множество инциденти свързани с агресивни пътуващи.






Четете още:

🔴 Министър Ангелов обясни странния случай с 14 заразени от Koвид след две дози на "Пфайзep" в Опанец

🔴 Любов ли е? Жена даде 400 бона на онлайн любим

🔴 По 500 лв. им давам на полицаите от Казанлък. Ще ги взема на работа / ВИДЕО





Източник: glasnews





Коментари

горе