Проф. Мермерски: Джинджифил и куркума убиват Koвид



Преборих се с COVID-19 за броени дни. Помогна ми природният продукт във вид на спрей, който вече е помогнал да стотици хора да се справят със заболявания, особено на дихателната система. 

Това разказа в разгара на третия пик на пандемията проф. Христо Мермерски, един от най-добрите български експерти в сферата на здравословното хранене и природната медицина, автор на 31 книги. 

Продуктът унищожава напълно цялата патогенна микрофлора - вируси, микроби, бактерии, низши гъби. При това действа и срещу различните мутации, не само върху определен щам, без абсолютно каквито и да е странични ефекти.  От хилядите хора, които са го прилагали, няма нито един случай на негативен резултат - независимо дали се прилага превантивно, или за лечение на грип, уверява известният учен с десетилетен стаж. 





Напоследък е помогнал на известен софийски лекар да преодолее много тежко състояние - затруднено дишане, кашлица, отпадналост.

Трябва да осъзнаем, че сме в състояние на война с вирусите, които се лепят по прашинките и завладяват територии - независимо дали носим маски, или не. За съжаление, в момента прилагаме палиативни мерки, а не мерки за унищожаване на вируса.  И за победа в битката с този опасен миниатюрен враг не е достатъчно миенето на ръце и строгата дистанция,  смята професорът.    





Предложил е на Министерството на здравеопазването да включи в борбата с пандемията неговия природен продукт, утвърден от Агенцията по лекарствата и храните. Той съдържа единствено естествени компоненти - прополисова тинктура, екстракт от джинджифил, пчелен прашец, куркума, канела, какао. Има и силно антиоксидантни свойства - спира разрушаването на клетките, на цели органи и системи.

 

В устната кухина на всеки един от нас има над 100 болестотворни микроорганизми и в зависимост от състоянието на имунната ни система се явява едно или друго заболяване.      

За съжаление, многобройните лекарства, предлагани в аптеките, всъщност лекуват не заболяването, а резултатите от него. Докато продуктът, който съм създал, премахва причинителя на заболяването -  през носа и гърлото, обяснява проф. Мермерски. 





 При редовно впръскване в ноздрите на продукта при обилна хрема, зачервяване на носа, сълзене на очите симптомите изчезват много бързо, тъй като се прекъсва пътят на вирусите към респираторната система. След впръскване на препарата в гърлото при ангина, ларингит, фарингит, бронхит, бронхиална астма действието е също бързо и ефикасно. 

Освен за лечение на грипните заболявания, този продукт е изключително ефективен при лечение още на бронхиална астма, като лечението трае не повече от 30 минути за разлика от съвременната медицина, при която лечението продължава с месеци и години.

Продуктът действа успешно при пародонтит, кървене на венците, разклащане на зъбите, кожни заболявания и раздразнения - суха и мокра екзема, подсичания, гъбички, обяснява проф. Мермерски.

Проф. Мермерски е в контакт и с китайското посолство у нас. Предложил да отиде в Ухан, откъдето тръгна вирусът, за да демонстрира, че няма да се зарази и може да лекува хората в знаковия район със своя препарат.    

 

На министъра на здравеопазването проф. Мермерски предлага паралелно лечение на труднолечими заболявания със средства на традиционната и природната медицина, както и публична медийна демонстрация на резултатите от лечението с природни лекарствени средства.

Проф. Мермерски е създател и на природен еликсир на здравето, също одобрен от Агенцията по лекарствата, който действа подобряващо и подмладяващо поради високото съдържание в компонентите на хормона на щастието серотонин.   





Ученият е създател и на единственото в света кисело мляко, което вместо 1 или 2, съдържа 8 пробиотични бактерии и един пребиотик. Всички тези бактерии се хранят с отровата, натрупана в човешкия организъм вследстие на замърсени храна, въздух и вода, като резултатът е изхвърляне на отровите и понижение на лошия холестерол. 

Със средствата на природната медицина  могат да се лекуват тежки заболявания като гангрена, без да се прибягва към рязане на крайници, може да се лекуват пилонефрит, глумеролонефрит, бъбречна недостатъчност, херпес зостер, Диабет 2 тип, подагра, сочи дългогодишната практика на видния учен. 

Мечтата на професора е създаването на национална клиника, в която лечението да е съчетание на  постиженията на традиционната и на природната медицина. Убеден е, че това ще е най-добрият начин за прилагане в полза на човешкото здраве на натрупания си десетилетен опит в справянето с много труднолечими заболявания с природни средства.    





РЕЦЕПТИ ЗА СТОЛЕТНИЦИ   

 Ако иска да живее дълго, българинът трябва да се прекланя пред следните групи храни: плодовете, зеленчуците, гроздето, червеното вино, бобовите култури, маслодайните култури, меда и млякото с техните производни. Прочутата красота на българката се дължи на белтъчините в храната й.

Днес обаче често забравяме, че трябва редовно да хапваме фасул, който съдържа белтъчини и мазнини.

За по-лесно справяне с вирусите трябва да консумираме храни, които съдържат огромно количество витамини, микро- и макроелементи, аминокиселини.  Най-бързо помагат лимонът, ябълките, грейпфрутът, които унищожават повечето от болестотворните микроорганизми. 

Много важна за имунитета е консумацията на портокали и грейпфрути, а изключително

достъпно средство е ябълката - уникален плод, който пречиства и зарежда организма с вещества, които изграждат силна имунна система, казва експертът. 





ХРАНАТА КАТО ЛЕКАРСТВО

Хората трябва да разберат, че трябва да приемат важните за организма вещества в естествена форма, с храната. С моркови, а не със синтетика  например трябва да си набавяме витамин А, който гарантира добро зрение, хубава коса и кожа и е силен антиоксидант.

Печени картофи помагат при киселини, сварено яйце, престояло в ябълков оцет 24 часа, сваля високото кръвно, чаят от широколистен живовляк сваля кръвната захар.  

Ядките са изключително полезни в малки количества. Ако сутрин хапвате смлени орехи с мед, ще забавите развитието на атеросклерозата, съветва проф. Мермерски. В книгите му има подробна информация за ролята на отделните витамини, за това как да си ги набавим  чрез храната, както и за болестите, които предотвратяват и лекуват 100-те най-любими на българите храни.





ДА СЕ ХВАНЕМ ЗА ЗЕЛЕНО     

В момента сме в междинен период на излизане от зимата, когато организмът ни е силно изтощен. Спасението е да се хванем за зелено. Започва да се развива копривата - уникален продукт, храна и лекарство, излизат марулите, спанакът. Само 150 грама зелен лук осигуряват нужната доза витамин С, и то в лесноусвоима форма. Сега трябва да заложим на зеленчуците, за да дочакаме сезона на плодовете - ягодите през май, прасковите, кайсиите, истински съкровищници на полезни вещества.


Четете още:

🔴 При неуспешния опит да бъде подпалена Ажда от Добрич загуби единственото си зимно яке

🔴 Тъжно! Дете с увреждания чака своя предизвестен край, държавата нехае

🔴 Проф. Христова с влошено състояние след втора вакcина!





Източник: Марица





Коментари

горе