Тони Димитрова зарязана от любовник





Тони Димитрова призна, че е претърпяла поредно любовно разочарование. След като преди време се раздели с гръм и трясък с по-младия си приятел – китариста Иван Ченов, с когото доскоро се оплюваха по медиите, все пак гласовитата бургазлийка отворила сърцето си и за друг мъж.

„Доскоро имах човек, но вече нямам…“, споделя с огорчение наранената Тони, която за пореден път не могла да сполучи в любовен план. Изпълнителката на „Ах, морето“ не издава повече подробности за мъжа, с когото е деляла една постеля, но твърди, че в момента е сама. Тя е карък в личен план и неведнъж се е разочаровала от половинките си. Такъв е не само сегашният случай, но и латиносагата с Иван Ченов, както и с бащата на дъщеря ѝ Магдалена, с когото имаха търкания след развода и той не помагаше на певицата да гледа детето им.





„Но винаги ще вярвам в любовта, аз съм влюбчив човек, много лесно мога да се влюбя, но тръгна ли си един път – връщане няма. Не давам втори шанс на любовта, защото тя се изхабява. Най обичам момента, в който пеперудите започват да пърхат в корема, все си мисля, че има пеперуди още в мен“, споделя Димитрова.





В момента тя е в творческа пауза и почти се е оттеглила от естрадната сцена. Бургаската Бони Тейлър загубила вдъхновение заради трагедиите, които ѝ се случиха в рамките на по-малко от година. Заради Ковид-19 Тони, която в началото на пандемията бе доброволка в Бургас, загуби един от най-близките си хора – своя брат Йордан, който издъхна в болница през ноември миналата година. Въпреки че певицата направи всичко възможно, за да го спаси, търсеше и набавяше кръв и плазма за него, 61-годишният ѝ батко не успя да пребори смъртоносния вирус.





След кончината му Тони изпаднала в депресивно състояние и все още не можела да се съвземе. Само преди месец пък починала и нейната най-добра приятелка. „Лети, мое златно сърце, там при ангелите! Моята най-мила, моята най-вярна, безценна Ройчица! Боже, колко те обичам! Знам, че го знаеше! Не мога да си представя, че ще идвам в Силистра и няма да те видя. Не мога да си представя, че ти няма да дойдеш в Бургас, както всяка година! Мила Роско, боли! Завинаги!“, написа Тони в нейна памет в профила си във фейсбук.


Четете още:

🔴 12 златни съвета за дълъг живот от Неделя Щонова  

🔴 Алена: На 11-ти отново ГЕРБ ще са победители! През 2026 излизаме от кризата!

🔴 Кобилкина: Слави и Гала ме изградиха като марката "Д-р Ко"





Източник: Ретро





Коментари

горе