Любимци от турски саги враждуват извън снимачната площадка



Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая стигнаха до съд

Трудно е да го приемем, но истината е, че някои от екранните двойки в турските сериали, които разиграват страстна любов пред камерата, в живота са скарани или направо се ненавиждат. Често същинската причина за това остава неясна, както последния случай - двойката от сериала "Толкова дълго те чаках" Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу.

Наскоро актрисата се отписа от списъка на последователите на Йозджан Дениз в  Инстаграм и изтри всичките им общи снимки: "Йозджан прояви неуважение към мен. Той беше първият, който изтри съвместните ни снимки в социалните мрежи, абонатите ме информираха за това. Хората в моята среда ме посъветваха да отговоря по същия начин. Считам за огромно неуважение да се изтрие човек от живота по този начин след приключване на съвместната работа", коментира Ирем своите действия.

Медиите считат, че основна причина за крамолата между двамата актьори е неуспехът на сериала "Толкова дълго те чаках" в Турция. Той приключи с 13-и епизод заради нисък рейтинг.





Нека не забравяме обаче, че много турски саги, които нямат особен успех в родината си, след това бележат изключителен успех в чужбина.

Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу станаха втората "сериална двойка", която се скара след финала на общ проект. Неотдавна Ебру Шахин и Акън Акънйозю от "Вятърничав" също спряха да общуват веднага след края на поредицата.

Предполага се, че причина за това е Акън Акънйозю, който предизвика недоволство сред колеги от екипа на "Вятърничав", заради честите си закъснения за снимки, като на финала на снимките на поредицата се вдигна скандал по този повод.





Впоследствие екранният Миран от "Вятърничав", напусна арт агенция Id Iletisim, която зае пасивна позиция в конфронтацията му с колегите и MIA Yapim.

Преди време Джан Яман пък обиди екранната си партньорка Демет Йоздемир от "Свободен дух". Актьорът не можа да преживее внезапно връхлетялата го световна слава и започна да демонстрира дразнещо самочувствие. Тогава в интервю за вестник “Хюриет” Джан демонстрира абсолютно самодоволство, споделяйки,  че високото либидо на актьорите определя успеха на един сериал. Актьорът казва, че успехът на “Свободен дух” се дължи до голяма степен на факта, че той и екранната му партньорка Демет Йоздемир дали максимума от себе си, за да убедят публиката в екранната си любов.





След това пък, в испанско телевизионно предаване, присъстваща в студиото зрителка, изразявайки възхищение към Джан Яман, го попита дали е истински човек. На свой ред актьорът отговори: "Ако искате, да отидем в съседната стая, за да ви докажа, че съм от плът и кръв!"

Цялото му нафукано поведение подразни продуцентите на "Свободен дух", а Демет Йоздемир престана да общува с него, въпреки че докато се снимаха в сериала те имаха нещо повече от чисто колегиални отношения.
По всичко изглежда, войната между Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая няма да свърши. Заради скандал между тях преди няколко години, своенравната актриса се оттегли с достойнство от „Твоят мой живот”, защото пиперливият език на бившия й екранен партньор разбуди духа й на бунтарка.





Еркан Петеккая дори заведе съдебен иск срещу екранната си партньорка, но после го оттегли. Запитана за несъстоялото се дело за клевета пламенната „Гюлсерен” отвърна: „Не действай, ако се страхуваш. Страхът е много лошо нещо. Някой го подведе, но после видя, че ще разкажа за всичко. В последния момент се уплаши и оттегли иска.“


Четете още:

🔴 Абитуриенти 2021: Чалга, крясъци и алкохол пред "Александър Невски" / СНИМКИ

🔴 22-годишната красавица Александра и майка ѝ са две от жертвите от тежката катастрофа с четирима загинали

🔴 Удължават извънредната епидемична обстановка





Източник: Труд





Коментари

горе