Мъж отиде с рана в Спешното, от там: Вие защо точно сте дошли? ВИДЕО





Жител на Кюстендил сигнализира репортер на GlasNews.bg за отношението на медиците в Спешния център в града. Случаят е от нощта на 14 срещу 15 май. Мъжът твърди, че му е било казано да дойде през деня като не е сигурно дали ще бъде прегледан от травматолог. Впоследсвие от Спешното той е препратен към хирургично отделение, които да обработят раната.






Потърпевшият Виктор Десподов е записал на видео своето посещение в кабинета. От него разбираме, че той е претърпял инцидент - падане, като му е направена снимка, на която не е установено счупване, но има рана.

Кракът обаче го боли силно и той решава, след края на работния си ден, да посети лекар. Това става около 2:00 през нощта. Мъжът разяснява ситуацията на дежурните, които многократно го питат защо точно е дошъл и допълват, че не всички процедури се извършват в центъра за неотложна помощ.








След това той е препратен за обработка на раната на друг етаж в лечебното заведение. Той споделя и снимка от документа, с който е изпратен.

Десподов коментира, че подобно отношение към пациенти не е прецедент, а той и други жители на Кюстендил са били потърпевши.






Той определя отношението като "фрапиращо и недопустимо" от "държавно заведение, което се издържа от данъците ни."

Случаят може да видите във видео, заснето от него, във въпросната нощ.


Четете още:

🔴 Трима с джип преследват камион на АМ "Струма", заплашват с пистолет

🔴 Млада "дама" не плати за прическата си, нарита фризьорката / СНИМКИ

🔴 Почина Деси от Пловдив, 15-годишно момче остана без майка





Източник: glasnews





Коментари

горе