Забравила за хейта и гаврите, които се изсипаха срещу нея, Радинела Чушева захапа новата "Мис Вселена"



Недоволна от избора на най-красива жена във вселената е българската претендентка за короната Радинела Чушева.

Само ден след като Андреа Меса, представителката на Мексико, спечели престижния конкурс „Мис Вселена“, Ради я определи като безлична "Не съм доволна от избора. Казвам това, което мисля.





Прекарах повече от 10 дни с тези 73 момичета! Все още не знам коя точно е мексиканката", това казва Чушева, която не успя да влезе в списъка с 21 финалисти.

Чушева която спечели конкурса „Мис България“ за 2019 година, хич не е доволна не само от представянето си, но и от избора на Андреа за най-красива.  Явно Радинела е забравила скандалите след като я обявиха за „Мис България“. Тогава тя отнесе сериозни критики заради хиалурона в устните си и силикона в гърдите си.





Столичанката трудно понесе хейта срещу себе си, макар да твърди, че не обръща внимание. Сега пък влиза в ролята на критикуващ, което й спечели сериозна подкрепа от феновете на конкурса, писа България Днес.

„Ние я обичаме, защото тя е толкова смела да говори за грешната коронация и  истинските победителки“, коментира фен на Радинела в социалните мрежи.


Четете още:

🔴 Миро от „Биг Брадър“ прегръща сина си минути преди да издъхне (Втори исхемичен инсулт покоси риалити звездата)

🔴 Аз правя палачинките с вода и винаги се получават, ето рецептата

🔴 Погледнете се в огледалото и ще разберете имате ли висок холестерол





Източник: hotarena





Коментари

горе