Тяна и Иво спечелиха "Един за друг", поделиха наградата с конкурентите си



Тяна и Иво - семейство Пресолски, станаха победители във втория сезон на забавното риалити "Един за друг". На финала те се изправиха срещу Тина и Станимир, които от няколко години живеят в Бристол, Англия.





Тяна и Иво спечелиха 88 430 лева, но пожелаха да поделят наградата си със своите конкуренти. "Ние не сме за парите на финала. Ние сме достатъчно богати с децата, които имаме. Това е най-голямото богатство и им пожелаваме и на тях от сърце да го имат", обърна се Иво към другите двама финалисти Тина и Станимир.





На финала двете двойки трябваше да минат през най-трудното изпитание за сезона - да ходят по въжени ленти на няколко метра над земята, хванати за ръце, за да вземат свои снимки, с които да оформят пъзел. Той представляваше кадър от запомнящ се момент за двете двойки. За Тяна и Иво това бе първата им сватба, а за Тина и Миро - тяхното пътуване до "Дисниленд" в Париж, на което той й предлага брак.





Във втория си сезон "Един за друг" тестваше любовта на 13 двойки. Водещ в него отново бе едно от най-обичаните телевизионни лица Емо Чолаков.

На финала двете двойки се бореха пред очите на най-близките си - родители, деца, приятели.


Четете още:

🔴 Неадекватен мъж буйства във Варна, озова се без дрехи в чужда спалня

🔴 Емил Костадинов става дядо / СНИМКИ

🔴 Тази вечеря се приготвя супер бързо, а е уникално вкусна





Източник: 24 часа





Коментари

горе