Отново тарикати - този път е Шеф Манчев!





Още преди да е започнало голямото пътуване трафикът към границата ни с Гърция запрепуска, споделят българи в социалните мрежи. На ГКПП "Кулата" вече са се образували внушителни колони от автомобили, които чакат да преминат границата. Чакането се превърна в ад днес, според хората 500 метра се взимат за 2 часа.

И точно когато хората са изнервени от дългите опашки, се появяват тарикати - "Този път е Шеф Манчев!", сигнализираха възмутени българи. "В стремежа си да изпревари всички, най-нахално се навря между камионите", споделя жена, пътуваща към границата.

"Явно бърза да сложи черешка на нечия торта".

"Бърза да не му изгори Манджата".

"От Кошмари в кухнята, на кошмари по границата. Не му върви на човека. И не му отива такова поведение!"

"Това, че си известен, още повече те задължава да спазваш правилата вместо да го смяташ за предимство, но явно не всички мислят така."

Това са само част от коментарите на потребителите, през хумора на които прозира горчивината от поведението на "известните".

Припомняме, освен търпение и здрави нерви, за да преминете в южната ни съседка, трябва да имате задължително QR код, негативен PCR тест, сертификат за ваксинация или документ, че сте преболедували COVID-19. Както и... по-малко "известни" по пътя си.


Четете още:

🔴 Изненада! Емо Чолаков помогнал на Тяна и Иво да спечелят "Един за друг" / ВИДЕО

🔴 Майката на певицата Веси Бонева: Вече година минавам по „коридорите на Аушвиц“ / СНИМКИ

🔴 Жена събира помощи, а отказва да започне работа





Източник: glasnews





Коментари

горе