Кървав инцидент! Работник падна от сграда в центъра на Пловдив / СНИМКИ



40-годишен работник е паднал от високо на ул. "Любен Каравелов". Той, заедно със свои колеги бил част от ромска бригада, която извършва ремонт на стара 4-етажна сграда близо до НОИ.

Първоначално сигналът е подаден към пожарната, че е затрупан човек, съобщиха за "Марица" от пожарната служба в града под тепетата.  Екип е отишъл на място, но не се е наложила неговата намеса, тъй като се касае за трудова злополука.





Пострадалият работник е качен в линейка от негови колеги и откаран в болница. Очевидци споделят, че мъжът е лежал окървавен и в безпомощно състояние. На място има и полиция. 

Съседи разказаха, че ремонтът започнал преди две седмици, но без спазването на никакви правила. "Няма табела, даже обезопасителна лента не сложиха.





Работниците са без каски. Първо сваляха покрива, а днес бутаха една от страничните стени", обясниха очевидци.  Според тях се чул страшен тътен, а след това всички се разтичали да вадят ранения строител.

Според информацията към момента причината за нещастието е настъпило вътрешно срутване. 





Сигналът за инцидента е получен малко след 12.30 часа на тел. 112.

Пострадалият незабавно е транспортиран в болнично заведение, като по първоначална информация няма опасност за живота му. Причините за инцидента са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура.  


Четете още:

🔴 Слави Трифонов коментира скандала с подслушваните политици

🔴 Намериха тялото на изчезналата след матура ученичка

🔴 Отново тарикати - този път е Шеф Манчев!





Източник: Марица





Коментари

горе