Духът на Вера Кочовска броди след дъщеря ѝ  





Тази година се навършиха 10 лета от смъртта на феномена Вера Кочовска. За легендарната плевенска лечителка се твърди, че е притежавала „трето око“, с което е виждала в четвърто измерение. Подобни способности се проявяват в 1 на 50 000 души. Капацитети в медицината са заснели светещ ореол над главата ѝ.





Рентгенът им открил, че гръбнакът ѝ бил прозрачен като стъкло. Ликворът му пък бил близък по състав с този на делфините. „Тази жена не принадлежи на човешкия род“, категорични били учени от Москва и Токио, които са документирали изследванията си за свръхвъзможностите на плевенската лечителка. Свидетел на мистичните умения на Вера е нейната единствената дъщеря Деси, която не наследява дарбата ѝ, но е категорична, че усеща майка си и до ден днешен.





„Понякога имам чувството, че е близко до мен. Вървя си по улицата, сякаш е зад мен – и се обръщам. И вкъщи ми се е случвало... Откакто е починала, съм я сънувала два пъти. А когато почина, го усетих. Стана ми лошо, призля ми, беше петък, брат ми се обади и каза, че вече я няма...“, споделя дъщерята на Кочовска. В апартамента в Плевен, в който гадателката до последно посрещаше хора в беда, щерка ѝ признава, че не се прибира често, защото ѝ ставало тежко. „Но всичко, което си е събирала – кукли, часовници, които ѝ бяха слабостта, подаръци, които са ѝ носили, са си там и се пази. Майка приемаше подаръци от хора, които чувстваше много близки, не вземаше от всеки. Но там чувствам празнота и липса. Безсилна се чувствам. Свикнала бях тя да бъде вкъщи, когато се прибирам. Да отида при нея в спалнята, да я прегърна и целуна и да ѝ кажа колко много я обичам“, казва Деси.





Наследничката на Кочовска стана майка на син Владимир преди малко повече от година. „Имам чувството, че е постоянно до него, пази го и го насочва отгоре какво да прави. Имам такова чувство. Дали е от мъката, дали е от желание да е наистина така, не знам, но и с баща му сме коментирали...“, обяснява Десислава, която не знае дали детето ѝ е наследило дарбата на своята покойна баба. „Като била 13-годишна, си играла с децата навън и я блъска камион. Закарват я в пернишката болница. Два месеца е била в кома, цялата в гипс. Когато излиза от комата, започва да вижда вътрешните органи на лекарите, които са около нея, и да им казва какво ще им се случи в бъдеще.





В началото не ѝ вярват. Тя започва да крие, че има такива способности, защото това не се е приемало добре по това време“, споделя дъщерята на Вера за нейните сили. И досега Деси си спомня как майка ѝ се променяла по време на сеанс. „Дланта на едната ѝ ръка почерняваше. Едната ръка беше много студена, а другата – гореща. Когато лекуваше, кръвното ѝ скачаше над 200. Сърцето ѝ беше в състояние на прединфаркт. На електрокардиограмата се появяваше права линия, което на практика означава клинична смърт. Това, което говореха, че Господ я бил наказал и тя не вижда вече, не е вярно. Тя имаше много по-голяма сила, когато беше болна! Но не искаше хората да я виждат в това безпомощно състояние. На малко от приятелите си дори даваше да идват“, обяснява дъщерята на феномена.


Четете още:

🔴 Експерти: Отоплението с климатик ще ви излезе два пъти по-евтино от парното

🔴 Прочетете емоционалния разказ на млад мъж, спасен по чудо след заразяване с кopoнавиpyc!

🔴 Столичанката с голямата бухалка! Драма с полиция на оживен паркинг





Източник: Ретро





Коментари

горе