Падна ужасяваща тайна на Лили Иванова



Манията на Лили Иванова да пази зорко дома си има своето страховито обяснение. Неизвестни апаши са обрали жилището й, сподели игуменът на Гигинския манастир Никанор. Информация той получил от своята майка, с която звездата била близка приятелка, пише "Ретро".





Лили споделила пред нея, че след турне във Франция, прибирайки се в мезонета си на столичната улица „Оборище“, заварила плашеща гледка. Жилището й било разбито от апаши. От него липсвали редица ценности - десетки картини, шепи скъпи бижута, маркови обувки и 5000 лв.





След случая Лили е предприела всякакви мерки за сигурността cи. Жилището й се пази от СОТ, разполага с камери и всевъзможни системи за защита от последно технологично поколение. Макар най-големите й ценности да са на сигурно място в трезора на банка, апартаментът й е пълен със скъпи мебели, тоалети и антики.

Портиерът не допуска непознати лица до входната врата на примата, а всички пратки - подаръци букети и други армагани, били щателно проверявани, преди да стигнат до певицата.

Чудо. Колко пари платиха за Лили Иванова

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за концерта си в зала Арена Армеец, който ще бъде последният от националното ѝ турне на 4-и декември тази година.





Общата стойност на изкупените билети е малко над 200 хиляди лв., показва справка на „Галерия“.Едно място от първите 10 реда струва 250 лв. По-приемливите са цените на евтините билети - 60, 90, 130 и 160 лева. Скъпи за почитателите на Лили се оказаха билетите от 200 лв., но въпреки това повече и от тях са разпродадени.





Най-много пари легендарната изпълнителка ще прибере именно от изявата си в София, това показват и ранните резервации - 9 месеца по-рано.Любопитна подробност е, че билетите в девет от обявените градове вече са разпродадени

Става дума за тези във Враца, Козлодуй, Кърджали, Смолян, Кубрат, Разград, Търговище и Монтана. В Ловеч пък билетите свършиха светкавично и се наложи Лили Иванова и екипът ѝ да обявят втора дата за концерта там.





Първият концерт на Лили е на 14 април в родния Кубрат, където най-евтините билети са на стойност 50 лв. След това тя се отправя към Разград, Габрово, Видин, Плевен, Хасково, Ямбол, Сливен, Панагюрище, Сандански, Шумен, Благоевград, Добрич.


Четете още:

🔴 Лорер с интересен коментар за атаката със снежни топки срещу Кирил Петков

🔴 Шеф Ангелов със съпруга моделка, вижте СНИМКИ

🔴 Истерични цени в центъра на София, имот продаден за 4650 евро на кв. м





Източник: Марица





Коментари

горе