Хората от тази кръвна група запазват младостта си най-дълго



Кръвната група е определяща не само за предразположеността ни към определени заболявания, но и за скоростта, с която тялото ни старее.





Установено е че в този случаи Rh факторът не играе никаква роля, а от определящо значение е количеството на костния мозък.

Хората с трета кръвна група ( В ) остаряват най-бавно. Установено е, че при тях не са толкова силно изразени признаците на стареене върху кожата в сравнение с техните връстници. Оказа се, че причината за това е в количеството костен мозък, което при собствениците на трета кръвна група е повече от това при останалите хора.





Този фактор значително подобрява качеството на кръвните клетки и това обяснява забавянето на процесите на стареене при хората от кръвна група В.

Учените стигат до извода, че притежателите на втора кръвна група са с най-висока склонност лоши навици. Съответно този фактор ускорява няколко пъти процеса на стареене при тях.





Експертите припомнят, че хората от втора кръвна група (А) са изложени най-висок риск от промени в кожата и вътрешните органи, които се дължат на възрастови промени.

Важно: Статията е с информативна цел и предоставената в нея информация не може да се използва за самодиагностика, както и да замести консултацията с лекар! 


Четете още:

🔴 Има ли тайни американски биолаборатории в Укpaйна?

🔴 Любима водеща на bTV показа за първи път любовта на живота си / СНИМКА

🔴 Лъжат ни със стара измама от 90-те с уедряване на пари / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: Актуално





Коментари

горе