Таксиметров шофьор отказа да качи възрастна жена, а причината е абсурдна





За неприятна ситуация съобщи русенец в града му. Той изказа възмущението си от таксиметров шофьор, който отказал да качи възрастна жена. А причината – курсът не бил достатъчно дълъг.

Очевидецът се намесил, за да помогне на жената, но получил груб отговор от страна на шофьора.






„Здравейте, искам да се оплача от шофьора на този автомобил. Отказа да качи възрастна жена от автогара Русе, защото курсът не е достатъчно дълъг, щеше да излезе може би около 4 лв. Освен липса на човечност, когато го попитах - "Не ви ли е срам да оставите възрастна жена на пътя?" Отговорът му беше - "Ти на мен наклон на х*я ли ще ми даваш". Надявам се той вече да не е шофьор на Точните таксита,“ написа Петър Иванов в социалната мрежа.





„И мен на Халите често ме свалят от таксита, че и веднъж с децата. Кратки са им курсовете до края на парка. Все едно все до "метро" трябва да ходим,“ пише жената.

„Хубаво е, че давате гласност! Аз винаги съм вярвала, че това е пътят! Но е хубаво да подадете жалба и към фирмата! Така е редно.





Защото тук едва ли някой ще се сети за този пост и ако “не Дай Боже” попадне на него, ще си каже ”Няма да го ползвам този, той е онзи….” Иначе аз рядко попадам на “читави” таксиметрови шофьори в Русе! Затова мразя да ползвам таксита! Имам чувството, че аз съм им длъжна с нещо като се кача в колата им, не те - да предоставят качествена услуга!,“ коментира друга жена.





„Дай 7 лева и няма да те върне. Научете се ТАКСИТО е лукс, не е необходимост“, „Добре, че не се е качила. От това място като вземеш такси после заем от банка трябва да искаш“, гласят част от останалите коментари.


Четете още:

🔴 Наръсете градината с това, за да имате богат добив на домати и краставици

🔴 3еленски към САЩ: Дайте самолети и дронове, спрете им петрола

🔴 Утре е Сирни заговезни: ТРИ неща, които задължително трябва да направите в този ден!





Източник: glasnews





Коментари

горе