Гергана Стоянова се разходи до рая за 50-ия си рожден ден / СНИМКИ



Гергана Стоянова, която познаваме от десетките филми и реклами, на които е подарила гласа си, от театралната сцена и от ролята й в „Откраднат живот“, се разходи до красивия Мавриций седмица преди да отпразнува юбилей.

Чаровната Гери сподели прекрасни кадри от райското кътче и с типичното си чувство за хумор разказа за срещите си с местната флора и фауна.





„Природен парк Касела – едно от големите приключения на Мавриций! Не можахме да влезем само в клетката на лъвовете – китайски инфлуенсърки ги бяха нахранили вече и заспаха пред очите ни.“





„Оказа се, че на остров Мавриций няма значение дали празнуваш 💘 Валентин или 🍷 Зарезан. Важното е да си под палма, за да не изгориш. И да си влюбен!
Сега дали разбирате защо не ми се връща в студиото за дублаж?… Защото съвсем не случайно хванах историческия първи директен полет от България до Мавриций“, написа Гергана в Инстаграм.

“Животът ми дотук беше… чудно изтощителен.





Живях на толкова бързи обороти, че само като прехвърлям останалите парчета спомени вкъщи, ми се завива свят. Планове, проекти, телевизионни предавания, осъществени или само планирани идеи… хиляди хора и стотици екипи, с които съм работила… – това е много повече от цял живот. Богатство от опит, пътувания и хиляди слънце, които съм срещала, изпращала и които са ме променяли, докато търсех съвършенството.“, казва Гергана в интервю за Ladyzone.bg.

„Помня добрините и всички проявления на обич. Всяка горчилка с времето трансформирах в урок. И днес знам, че нищо никога не бива да е на всяка цена. Освен искрената прошка, извинението и да кажеш навреме:ф “Обичам те!”. Няма по-мощен двигател от трайно поддържаната обич”.

Република Мавриций е островна държава в югозападния Индийски океан, на около 900 км източно от Мадагаскар. Освен остров Мавриций, републиката включва островите св. Брендън, Родригес и Агалега. Те са с вулканичен произход.





Остров Мавриций е открит през 1513г. от португалски мореплаватели. Не е бил населен с хора. Ако го посетите, непременно разгледайте Кралската Ботаническа градина, резерватът Domaine du Chausseur, старата столица Махебург с морския музей, равнината Шампан в Шамарел, цветните пясъци, парка „Касела Бърд“ с 2500 птици от 140 различни видове.


Четете още:

🔴 Доц. Сираков стана носител на медицински Оскар

🔴 "Кон" чати в София, докато шофира. Вижда ли пътя?

🔴 Ето няколко трика, за да продадете употребявания си автомобил за повече пари





Източник: lovestylemag





Коментари

горе