Кръв му капе от сърцето: Сашо Кадиев угоди на Ивелина, но си плати / СНИМКА



В името на любовта Сашо Кадиев се реши на голяма жертва. В актьорските среди синът на Катето Евро се слави като доста стиснат, но сега е развързал кесията и е платил самолетните билети до Америка, както и из страната, на своята половинка Ивелина Чоева.





Заедно с колегите си Аня Пенчева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев актьорът и водещ представя хитовата постановка „Тя, Той и още двама-трима” пред българите в Америка. Заради турнето екранната му партньорка Деси Стоянова 2 седмици ще води сама предаването „Преди обед”. Заминаването му идва точно след големия гаф и псуването в в ефира на Би Ти Ви по адрес на премиера на страната.





Родните звезди ще играят в Атланта, Бостън, Чикаго, Лас Вегас, Ню Йорк, Маями. Ако съдим от снимките на Кадиев в социалната мрежа, той се опитва да съчетава полезното с приятното. В свободното си време актьорът обикаля местните забележителности и се щрака дългокраката Ивелина.

Прави впечатление, че откакто са заедно, Чоева прави всичко възможно да се впише в семейството на водещия, припомня "Хотнюз". Тя се старае да се хареса на майка му Катерина Евро, както и на дъщеря му – малкото Кате. Говори се, че хубавицата искала и собствено дете, та нищо чудно в скоро време Кадиев да удовлетвори желанието й.





Ивелина отдавна е влязла в ролята на добрата мащеха и се опитва да спечели симпатиите на 7-годишната Катерина. Момиченцето вече свикнало с факта, че родителите му са разделени и приело новата любима на баща си. Според запознати бившата на Сашо – танцьорката Таня Тончева, също си е намерила друг, така че между тях царяла хармония и лошите чувства останали в миналото.





Синът на Катето Евро се хвали, че двете му жени – бивша и настояща, се разбират отлично. „Любовта е движеща сила! Майната му на егото!”, философства Кадиев.


Четете още:

🔴 Официално поискаха Альоша да бъде преправен на Васил Левски!

🔴 Сватбени камбани в NOVA: Любимка на зрителите се омъжи на плажа / СНИМКИ

🔴 Лена Бориславова върти бизнес с патерици и памперси    





Източник: Марица





Коментари

горе