Гняв в мрежата, Деси Слава се оля и си плати с лихвите / СНИМКИ



Фотошопът смалява значително фигурата, но си личи. Това е установила със сигурност поп фолк певицата Деси Слава, която в стремежа си към красота стана за смях навръх рождения си ден. Гласовитата изпълнителка реши да поднесе изненада на почитателите си с голяма новина, но вместо това се изложи отново с прекомерно използване на фотошоп. 





Пухкавата певица не може да се приеме с излишните килограми, които така и не успя да свали след втората бременност. Вместо това на снимки и клипове се вталява с помощта на фотошоп. На живо няма нищо общо с кадрите от Инстаграм, което вбеси нейни почитатели. 

На 7 март Деси имаше рожден ден и по този случай реши да зарадва почитателите си с новината, че е подготвила нова песен и клип. Тя показа и горещ кадър от предстоящото видео, а феновете й онемяха. 





"Наскоро бях на нейно участие и определено не изглежда така. Надмина Андреа в обработката на снимките", коментират в мрежата. 

 „По случай рождения ми ден ви подарявам първи кадър от най-новото ми видео, което ще бъде факт до броени дни. Очаквайте!“ – сподели тя в социалната мрежа, пишат от show.blitz.bg.





Сравнете сами кадрите и фигурата на Деси Слава.


Четете още:

🔴 Почина Десислав Чуколов

🔴 Илач на австрийски лекар мори рака за 42 дни    

🔴 Висши офицери търсят край Царичина първия двуполов човек в дупка за 16 млн. лв. Ванга предупреждава, че "оня маймун ни мъж, ни жена" ще се





Източник: Марица





Коментари

горе