Петър Димков: Зрънце нишадър на врата пази от магии и уроки!      





Гениалният български лечител Петър Димков ни е завещал не само десетки рецепти за здраве и борба с болестите, но и съвети как да се пазим от недоброжелателни хора, които чрез уроки и магии искат да ни навредят.





„Какво е магия? Това е насочена силна енергия от човек към ситуация, предмет, друг човек или група хора. Магията може да бъде съвсем съзнателно направена, да бъдат използвани магически ритуали, заклинания и предмети, а може и да е дело на несъзнателно насочена енергия от един човек към друг. Каквато и да е магията, тя променя съдбата на човека за определен период или за цял живот, променя здравето, самочувствието, отношенията му с околните и това обикновено става против волята на този, срещу когото е насочена. Магията е намеса в света и енергията на друг човек, а това не само е нередно, а е вредно и неморално“, обяснява лечителят Димков.





Още в древни времена родителите са пазели децата си, а стопаните – и добитъка си, като им връзвали във вид на малки талисманчета на главата и на гърдите по едно зърно (с големина на царевично) нишадър и ситно манисто, което да отвлече силата на лошия поглед от жертвата. И по никой начин не позволявали да ги целуват.





„Щом майката (или друг близък човек) забележи, че детето, след като е било в прегръдките на някой неин роднина или познат, проявява признаци на уроки, да направи казаното по-долу и друг път по никой начин да не оставя детето си в ръцете на този опасен за здравето му човек“, казва Петър Димков. „Ако родителите на детето се усъмнят в някой човек, който е погледнал детето им, то преди да са го хванали уроките, трябва да опушат детето с жълта лайкучка и главоч (антемис тинктура) или да измият лицето му със светена вода, след което го прекръстват с парче каменна (морска) сол, произнасяйки молитвени думи“, обяснява още той. Друг вариант е пречистването с „жива вода“. Тя се прави, като в паничка с чиста вода се загасят 2-3 въглена. С нея се напръсква урочасаният и му се дава да изпие 3 глътки, като се повтарят думите: „Измий очи зли, измий очи от уроки“.





„Ако детето продължава да повръща и да има силни болки в главата, майката да му постави на главата „шапка“ от тензух във вид на торбичка, напълнена с лапа от сурови и необелени картофи, рендосани на едро ренде, полети с малко оцет, добре изстискани и леко поръсени с малко царевично брашно или трици (за отнемане излишната влага на лапата). Отгоре се слага шапка, за да я крепи. Едновременно с това се прави компрес на корема от две бархетни парчета, натопени в хладка вода, отгоре вестник и фланелен пояс“, съветва феноменът за премахването на уроки.


Четете още:

🔴 Банка лапва хонорара на Катето Евро от "България търси талант"  

🔴 НАП пусна "умните" данъчни декларации, бързайте да хванете отстъпката / ВИДЕО

🔴 Над 2 евро за литър в Комотини, гърци през "Маказа" за гориво туризъм





Източник: Ретро





Коментари

горе